Google Chrome - zmenšení karet
Google Chrome - zmenšení karet
Dobrý den, mám následující problém- k mému notebooku mám připojenou klávesnici a monitor od stolního PC. Pracuji hlavně v Google Chrome a často s velkým počtem karet (někdy až 30), které mám otevřeny současně a pouze mezi jednotlivými přepínám. Na notebooku jsem neměla problém jednotlivé karty naskládat vedle sebe (vždy se zmenšily a objevil se "+ "s možností přidat další a další). Na tomto monitoru však mohu přidat max. 6 karet, dále se mi "nacpou" do pravého horního rohu, takže už s nimi nelze manipulovat - zkrátka se nepřizpůsobují liště a nezmenšují, tak aby nebraly prostor pravým horním tlačítkům (zavřít, minimalizovat atd.). Bohužel mě doposud nenapadlo nic, čím bych tento problém mohla vyřešit. Děkuji.
Vyzkoušejte i vy: Tvorba webových stránek se zaměřením na SEO a copywriting. Informujte se na vše o WordPress .
Re: Google Chrome - zmenšení karet
Tohle ti možná pomůže * http://www.zive.cz/clanky/pouzivejte-ch ... fault.aspx 

Tak problém byl v natavení vel. monitoru - byl nastaven na 150% velikost, čímž se karty nevešli na monitor. Rozlišení jsem snížila, problém je ale, že ikony jsou OK, ale písmo je hrozně malé. Mám Windows 7 a kromě tohoto rozlišení velikosti textu jsem nic jiného nenašla.Díky za odpověď.
Vyzkoušejte i vy: Tvorba webových stránek se zaměřením na SEO a copywriting. Informujte se na vše o WordPress .
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Písmo v čem je hrozně malé?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Všude...ve skype, v e-mailu, v google....přijde mi zkrátka, že na nic nevidím. Pokud rozlišení zvětším např. na 135% pak se sice písmo zvětší, ale neřeší to problém s google chorem , tj. s kartami (opět se nevejdou na obrazovku) a písmo mi zase přijde rozmazané.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rozlišení se udává v pixelech a ne v procentech. To budeš mít spíš nějaou lupu.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Můžeš sem dát snímek s tím problémem? Nejsem si jistý, jestli jsem to dobře pochopil ...
přidala jsem soubory, jak vypadá velikost písma např. ve skype a jak je veliká obr. v google.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Led 2011 09:29) ---
současné nastavení velikosti
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Led 2011 09:29) ---
současné nastavení velikosti
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak sem psal, neupravuješ rozlišení ale lupu. Písmo má naprsto normální velikost, taková je všude.
V těch ovládacích panelech (obr1) máš vlevo možnost nastavit vlastní velikost písma, pokud ti to opravdu příjde malé.
V těch ovládacích panelech (obr1) máš vlevo možnost nastavit vlastní velikost písma, pokud ti to opravdu příjde malé.
Potřebuji obrázek, kde bude tvůj problém, takže vrať nastavení písma na 150% tak jak jsi to měla + v Chrome nasimuluj situaci, kdy máš problém ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3707
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5857
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 0
- 2678
-
od Paja32
02 led 2025 09:57
-
- 1
- 10877
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4912
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-