Crossfire a dva monitory
Crossfire a dva monitory
Dobrý den, mám dvě grafické karty Radeon HD 6850 Toxic zapojené v crossfire režimu. Potřeboval bych na tyto karty zapojit dva LCD panely. Když vypnu crossfire mod a zapojím monitory, Jeden do hlavní grafiky, druhý do sekundární tak mě vše jede v pohodě. Problém nastane když zapnu v ovladačích crossfire, naběhne pouze monitor které je zapojený v hlavní grafice. Už sem skoušel všechny kombinace. 2x monitory v horní grafice, 2x ve spodní, vnější výstupy - tím myslím ty co jsou od sebe víc vzdálené i vnitřní. Po zapnutí crossfire modu mě to prostě druhý monitor nechce detekovat, včem je problém ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Crossfire a dva monitory
Jestli se nemýlím, tak v crossfire režimu je v podstatě jedna GK řídící a využívá druhou GK jen částečně, a proto nepracuje plně hodnotně jako samostatná karta. Tedy obrazně řečeno, je to jako kolo pro dva - tandem. Řídí jen jeden, ale společně šlapou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, ano to sem se na netu dočetl. Při crossfire by se měli deaktivovat výstupy na druhé GK a fungovat jen ty na hlavní. Ale ptám se tedy proč mě nefunguje druhý výstup na hlavní grafice ? Skoušel sem je přehodit i mezi sebou, ale výsledek byl stejný.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Radeon HD 6850 Toxic má tyto výstupy:
1x Single-Link DVI
1x Dual-Link DVI
1x HDMI 1.4
2x Mini-DisplayPort 1.2
Jak máš oba dva monitory připojeny?
1x Single-Link DVI
1x Dual-Link DVI
1x HDMI 1.4
2x Mini-DisplayPort 1.2
Jak máš oba dva monitory připojeny?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
oba sem se nažil zapojit do DVI . Je na ten druhý "dual-link" DVI výstup potřeba nějaký speciální kabel či redukce ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1921
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 20:07