Ahoj lidi :) Když nainstaluju jakýkoliv antivirus (avast,avg,kasperski.....) Přestane jít internet do prohlížeče ale přes programy internet jde(aktualizace) Např. Mozila,Chrome,Opera nejdou ale Malwayre se aktualizuje,
´Mám Win 7 Ultimate ´=) D´Í´k
Při instalaci antiviru nejdou prohlížeče
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při instalaci antiviru nejdou prohlížeče
Mám dojem, že jsi si bezhlavou instalací jednoho antiviru za druhým zadělal na problém. Každý antivir je třeba regulérně odinstalovat, třeba utilitou přímo od jeho výrobce a ještě řádně vyčistit případné zbytky v registrech, třeba Ccleanerem a pak teprve zkoušet jiný. Pokud máš ještě další ochrany pro dalším potvorám, tak jsi asi pěkně zaneřádil systém. Odpoj se od sítě, nejlépe vytáhnout síťový kabel, pak odinstalovat antivir/y, vyčistit registry třeba Ccleanerem (povol zálohu registru před smazáním nalezených chyb) a kontrolu ještě zopakuj. Pak zkus jen na moment připojit síťový kabel, zda běží prohlížeč. Potom znovu nainstaluj jen jeden antivir. Není na škodu dát do sekce HijackThis log z tohoto programu a požádat o kontrolu, protože je možné, že máš v PC nějakou verbež.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak je jasné že jsem antiviry neinstaloval hned v jednom spuštěném windows xDDD
Avast free se nainstaloval jako první dal sem restart pc a nešel net jen se avast aktualizoval tak sem ho odinstaloval a zrestartoval pc, pročistil ASC a Ccleanrem. A takhle u všech :) A zajisté že to nebylo za jeden den nikoli týden :)
Avast free se nainstaloval jako první dal sem restart pc a nešel net jen se avast aktualizoval tak sem ho odinstaloval a zrestartoval pc, pročistil ASC a Ccleanrem. A takhle u všech :) A zajisté že to nebylo za jeden den nikoli týden :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zajímavé, že přesně na tohle si stěžovali uživatelé na warez fórech u jejich jistojistě legální W 7 Ultimate 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Taky si myslím, že je to neorigo W7..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi ano, protože tazatel se již neozývá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neozývá z duvodu nepřítomnosti u PC xDD
Bohužel ale mám Windows 7 Ultimate zakoupené společně s novým pc. Legální klíč byl na sestřině novém pc ale na je zvyklá na Xp takže sem toho využil. Také sem to četl na forech warez atd proto se ptám jíž zde :)
Bohužel ale mám Windows 7 Ultimate zakoupené společně s novým pc. Legální klíč byl na sestřině novém pc ale na je zvyklá na Xp takže sem toho využil. Také sem to četl na forech warez atd proto se ptám jíž zde :)
Můžeš to podložit nějaký důkazem?? Třeba fotka s papírkem "toto je moje W7"

Heh. Už se vůbec neozývá, takže je to warez verze. A nebo shání kamaráda co má W7 Ultimate 
Kdyžtak lock.

Kdyžtak lock.
Prosil bych lock 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”