pc nestartuje
Re: pc nestartuje
Zkusím někde sehnat starou grafickou kartu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě zkus odpojit pevný disk a mechaniky (od datového i napájecího kabelu), zda PC naběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nenaběhne, a teď jsem si uvědomil, že to ani nepípne, když ho zapnu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaké tam máš paměti? Problém může být v RAM, ZD a GK. Pokud všechno ostatní odpojíš a PC nenaběhne ani do biosu, je vadná jedna z těchto části. Nejčastěji to bývá RAM a GK. Základní desku neotestuješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
CORSAIR 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400
Když vypojím gk, tak to taky nenajede nikam, pouze to hlasitě píská, paměti jsem zkoušel přehazovat, taky nepomohlo.
Když vypojím gk, tak to taky nenajede nikam, pouze to hlasitě píská, paměti jsem zkoušel přehazovat, taky nepomohlo.
zítra budu mít jinou gk, tak se uvidí
grafikou to taky není, asi nezbývá nic jiného než objednat novou desku a procesor
Pc opět funguje, nedalo mi to a objednal jsem nový zdroj a běží to, zřejmě ten můj starý 360W zdroj byl taky vadný.
Díky za rady
Díky za rady
Zpět na “Problémy s hardwarem”