Dobrý den,
potřeboval bych radu, nainstaloval jsem nový LINKSYS WRT120N+ router nastavil na něm novou bezdrátovou síť a dokud byl v síti jen jeden notebook šlo vše perfektně, nyní jsem připojil druhý stolní počítač s TP-link TL-wn722N síťovou kartou, na stolním Pc běží wifi normálně plná maximální rychlost 150mb/s ale síla signálu je slabá což je divné protože router neni od Pc daleko ale toto není hlavní problém po té co jsem do sítě připojil výše zmiňovaný Pc začalo blbnout připojení v notebooku, připojení k internetu pořád padalo a znovu naskakovalo ale při tom žádné stránky ani nic jiného nefungovalo. Nevím si stím rady protože nechápu jak může nově připojený Pc působit na 1. takovým to způsobem. Rád si vyslechnu jakoukoliv radu nebo kritiku :)
//jedna rada zní: podívej se do Pravidel, jak má (resp. ve tvém případě nemá) vypadat název tématu
//přejmenováno
//mmm
Při připojení druhého PC přestane fungovat wifi připojení.*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s Wifi
Jinde ten NB jede bez problému? Jaký máš nastavený šifrování? Jak daleko je "není daleko"? Připojuješ se k síťi přes aplikaci od TP-Linku?
Chápu dobře že PC1 začne blbnou po připojení nového PC2 a že ten první pc je notebook?
Chápu dobře že PC1 začne blbnou po připojení nového PC2 a že ten první pc je notebook?
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 4148
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
- 8
- 3464
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 0
- 3113
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5059
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1537