zdravim
mam tento book, ASUS F3SG AS180C. Ma 3GB RAM, no chcem ju rozsirit. Viem ze ma 2 sloty na RAM-ku, no neviem zistit, kolko je max. RAM, ktoru mozem instalovat. Som rozmyslal o dokupeni 4 GB RAM. Viete mi poradit niekto, kolko je max., co zvladne MB a zaroven odporucit RAM-ku?
dakujem
ASUS F3SG a a upgrade RAM
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ASUS F3SG a a upgrade RAM
Zvládne maximálně 4GB DDRII 667- Současné osazeni 2GB+1GB, takže pokud má tři paměťové sloty stačí dokoupit 1GB DDRII 667. Nevím, ale zda má tři sloty. Jestliže nemá, pak jedině vyměnit 1GB za 2GB.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dik...ma dva sloty, takze ked, tak by som musel 1 GB vymenit za 2 GB...no otazkou je, ci sa mi to oplati, alebo radsej investovat viac a kupit kvalitnejsie 2x2GB...alebo sa na to uplne vy...t
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stává se ti často, že bys měl obsazenou celou kapacitu RAM? Pokud ne, tak se na to vykašli, nebyla by to taková změna, jak asi očekáváš.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
no pri beznom pouzivani je to v pohode, ale pracujem v 3D CAD systemoch a niektore su dost narocne...vdaka za odpovede...
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to trochu OT, ale možná by to taky mohlo pomoct. Před lety jsem dělal v 3D cadu Solid Edge s PC jenž měl jen 512Mb RAM. Doporučená velikost RAM byla 1giga. Odkládací soubory měly u větších sestav (kolem 500 jedinečných dílů, celkem kolem 2-3tis dílů ) i hodně přes 3giga. Docela mě pomohlo, když jsem si nastavil natvrdo odkládací soubor a min a max velikost se lišila jen o 2-3Mb. Díky tomu odpadlo občas i 3 hodinový "uklízení" odkládacího souboru na standartní velikost. Situace se výrazně zlepšila, kdy mě dokoupili dalších 512Mb RAM za nevěřitelných cca 12 tis bez DPH. Holt značkový PC Dell.
Domů jsem si v té době koupi stejnou kapacitu asiza 3000Kč. Nyní pracuji u jiného zaměstnavatele se stejným cadem, ale počítač mám již odpovídající nárokům cadu.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1827
-
od Flanzatel
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:30