Zdravím.
Mám celkem 3 flash disky, které pravidelně používám.
1: 1GB - nejstarší - funguje všude v pohodě, jen na jednom počítači v práci (shodou okolností ho používám nejčastěji) se nenačte - jen zvuk zasunutí a zvuk vysunutí. Jinak nic. Ten počítač je v síti něco jako hlavní, k němu je vše připojeno, další zobrazovací zařízení, tiskárny atd. V ostatních v té síti funguje bez problémů. V ostatních taky. Již někdy před rokem bylo to samé, ale pak to šlo a zapoměl jsem na to.
2: 2GB Kingston - nedám na ni dopustit, perfektní.
3: nejnovější, mám ji cca měsíce, kvalita asi nic moc, 8GB, fungovala dobře, nyní se do ní nemůžu dostat na žádném z PC a notebooků, kde jsem to zkoušel. Najede, zvuk OK, zobrazí se v "Tento počítač", po kliknutí se zobrazí hláška: "Vložte disk do jednotky F"
Nemluvím zde o žádných propagačních flashkách, kde problémy očekávám, ale o flashách zakoupených. Jak pak na to může být spoleh, když jsou s tím jen problémy? V pátek jsem byl v alfě kupovat větší množství flešek do práce, vybral jsem nějaké Verbatimky USB Flash Drive Store ´n ´Go (kód zboží 53632)http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000L000000O8L Tyto jsem jim tam vykoupil všechny, tak jsem musel dobrat další kusy tyto: Kingston 4GB, kód zboží 57246.05 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007H000000Y8K Ten mi doporučil, ale lidí hodně, nebyl čas to zkoumat, Tak jen doufám, že takys nima nebude moc problémů.
Máte nějaké nápady, co s tím?
Díky.
Problémy s USB disky (flashkami)
Re: Problémy s USB disky (flashkami)
Me obcas taky nejaky USB zarizeni nefunguje, ale vzdycky to spravi restart PC, co se tyce flashky 1, to asi tezko radit, nefunkcnost v jedinem PC, co se tyce flashky cislo 3, zkus ji pripojit a podivat se na ni pres spravce disku (ve win xp, Ovladaci Panely -> Nastroje pro spravu -> Sprava pocitace -> vlevo vybrat Sprava disku), napis zda sedi velikost disku (pokud si dobre pamatuju tak by to melo byt 8GB), zda stav je V Poradku a jaky je tam souborovy system.
Sorry. Nevšiml jsem si tvojí odpovědi.
No, tam se taky zobrazí a zároveň nezobrazí
viz:
No, tam se taky zobrazí a zároveň nezobrazí

viz:
pokud se nezobrazí ani ve Správě disků tak bude podle mě chyba určitě v HW.
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 3429
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 20:21