Zdravím
Chci se zeptat jestli má cenu jít z Win XP na Win 7(pro ostatní mám 2 PC jedno nové které ste doporučili a má win 7 a staré kde je xp)
Staré PC má:
1536 Mb RAM
procesor:AMD Sempron
GK:Nvidia GeForce 6200
Zdroj:Eurocase 350 W
MB:AsusTek a dál nevím....
popř. byl by někdo hodný a poslal odkaz na stažení Win 7?
win XP -> win 7 Vyřešeno
- Majoros.L
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
win XP -> win 7
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: win XP -> win 7
Win 7 získáš např. zde. Počítej s tím, že pokud ti někdo poradí jinou cestu, přijde zámek.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Majoros.L
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sice vím že tenhle web není warez ale myslel jsem jaksi nelegální verzi xD ted sem totiž prachy investoval do tohohle :http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0RM1010TM0010TUD010ZTY0111JA010DRY010VKJ0100BN010XHH01
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.
tak snad legální verzi ne?
jinak jediný co má nějakou informační hodnotu o tvém pc je popsaná velikost ram, grafika a zdroj
to podstatný jsi vynechal a tím je frekvence procesoru... ale předpokládám, že jelikož se jedná o sempron, tak to bude něco hodně pomalýho, takže já bych ti přechod nedoporučil a rozhodně windows 7 by ti nezabírali 2GB na disku ale tak 20GB na disku :)
měj se
jinak jediný co má nějakou informační hodnotu o tvém pc je popsaná velikost ram, grafika a zdroj
to podstatný jsi vynechal a tím je frekvence procesoru... ale předpokládám, že jelikož se jedná o sempron, tak to bude něco hodně pomalýho, takže já bych ti přechod nedoporučil a rozhodně windows 7 by ti nezabírali 2GB na disku ale tak 20GB na disku :)
měj se
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
- Majoros.L
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No ale plánoval jsem jaksi trochu vylepšit PC dal b ych tam další RAM 1gb a GK Sapphire Radeon HD 4650 1gb a procesor Intel Celeron Dual Core a zdroj tak 500W ještě nevím jaký (mělo by to teda cenu tam pak nacpat win 7?)
To už dostačuje s přehledem.
Naposledy upravil(a) Petison dne 05 úno 2011 19:45, celkem upraveno 1 x.
- Majoros.L
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

to potom určitě a zdroj by ti stačil i 450W, možná i 400W, ale musel by být kvalitní :)
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
- Majoros.L
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: win XP -> win 7 Vyřešeno
Tak jo díky všem a můžu téma uzavřít 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”