PC se nezapne-dlouhé přerušované pípání
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC se nezapne-dlouhé přerušované pípání
Z oscilátoru? To snad ne, sleduj ten černý váleček na obrázku vlevo dole. Ve skutečnosti vpravo dole.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Vypadá to jako krystal a to by pískat mohlo. Resp. ono to píská, jenom to málokdo slyší.
Tak myslim že sem objevil příčinu :((.Ze slotu na paměti je cítít jakoby tam bylo něco spálenýho...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:Vypadá to jako krystal a to by pískat mohlo. Resp. ono to píská, jenom to málokdo slyší.
To ano ale ne jako PC speaker...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Pohlaví:
To ano ale ne jako PC speaker..
Já čekal že se ozveš a chtěl jsem to upravit, ale nestalo se

Tak sem tu opět,to pípání vycházelo skutečně z toho černého válečku,ovšem včera večer jsem PC jen tak kdyby náhodou šlo zapnul.A ejhle,pípání ustalo,kontrolka napájení jen problikne a víc nic,větráky se točí.A opět sem zkusil clear CMOS,s jednou pamětí,s grafikou i bez ní a stále nic.Když sem měl připojenou i klávesnici ta při zapnutí problikla (3 kontrolky jako vždy),ale výsledek pořád nic.Čím by to mohlo být?Díky moc.
edit: Myslíte že by mi pomohla odhalit závadu diagnostická karta?Stojí kolem 200-400,-Kč,ale ta vychází zřejmě ze signálů POST testu?Nevím...
edit: Myslíte že by mi pomohla odhalit závadu diagnostická karta?Stojí kolem 200-400,-Kč,ale ta vychází zřejmě ze signálů POST testu?Nevím...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3044
-
od OHV
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 18:07