Zdravím,
Doposud jsem měl v PC zvukovku SB Live 5.1, ale u DVD mi nešel 5.1 zvuk, jinak hrála perfektně a vše se dalo nastavit. Kvůli problému s DVD zvukem jsem si nyní pořídil SB X-Fi Extreme Audio (do PCI) a mám problém s jejím nastavením. Ovladače mám nainstalovaný originál od Creativu a zvuk hraje, ale bez subwoferu. Nevím jak a kde to nastavit. V nastavení mám 5.1 reproduktory, ale nemůžu hýbat s nastavením výšek a bas. Poraďte prosím, jak to nastavit nebo co nainstalovat aby hrál subwofer a DVD mluvily v 5.1 zvuku. Dík.
//"Sound Blaster X-Fi Extreme Audio" není popis problému, je to označení zvukové karty.
//přejmenováno
//mmm
Nejde subwoofer a z DVD nejde zvuk 5.1 Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sound Blaster X-Fi Extreme Audio
Zde máš screeny co se dá vše nastavovat. Nevím kde máš problém. Nastavení je dostatečné až zbytečné
Budeš muset však nejspíše nastavit program ve kterém to přehráváš.

Budeš muset však nejspíše nastavit program ve kterém to přehráváš.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Re: Nejde subwoofer a z DVD nejde zvuk 5.1
Jaká je tohle verze ovladačů? Možná by stálo zato napsat, že mám Windows XP a nastavení těch ovladačů pro XP vypadá jinak. 6e bych měl najít bass redirection my je jasný už ze zkušeností s SB Live, ale v těhlech ovladačích to prostě není a jak jsem psal v těch windowsových nejde s posuvníky výšek a bas hýbat.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde subwoofer a z DVD nejde zvuk 5.1
Tak dej obrázek jak to u tebe vypadá.Poslední ovladač stáhneš na webu výrobce.http://cs.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=873&product=16770&listby=
Re: Nejde subwoofer a z DVD nejde zvuk 5.1 Vyřešeno
Problém vyřešen, dostalo se ke mě CD od Creativu, kde se při instalaci rovnou nastavilo 5.1 repro a natáhly se všechny potřebný plug-iny, takže teď už mám ovladače podle screenu a můžu nastavit všechno možný. Nevím proč, ale ze stránek mi tyhle instalace nešly, takže pokud má někdo podobný problém, doporučuji sehnat si od někoho originální CD z balení od zvukovek. Jinak děkuji za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6134
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5630
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11635
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”