Takže rozhodl jsem se pro založení CS 1.6 serveru, možná později portálu. Ale nevím jak je to s daněmi...VIP by bylo přes SMS (asi 99 Kč). Musím na toto mít založenou živnost? Nebo daně z ceny SMS odvádí ta služba co poskytuje tyto smsky? Ještě jsem se chtěl zeptat zda nevíte o nějaké SMS premium službě, která pošle výdělek na paypal.
Díky moc za odpovědi.
VIP - Counter Strike 1.6 - daně
Re: VIP - Counter Strike 1.6
Musíš mít živnost, protože ty něco prodáváš. Z SMSky dostáváš provize cca 48%.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
Re: VIP - Counter Strike 1.6 - daně
A nedalo by se to udělat nějak bez živnosti?
Nejsem právník, ale nejspíš ne. Také vlastním portál (akorá SA-MP, v podpise) a musím to dělat přes živnost. Ikdyž mi není osmnáct, stačí živnost rodičů.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
Až si mě dorazí nové PC, tak ti napíši o IP adresu serveru.. 

Maželka programátora na něho: "Miláčku ? Tady na počítači vyskočil na obrazovku nějaký vir "Programátor na to: "Mě viry nezajímají mě zajímají ERRORY !!" 

Ok, jestli to rozjedu 

Kdybys chtěl, tak pak stebou klidně jdělám web, ale musím naštudovat HTML kody
.. To VIP to bude měsíčně 99 nebo napořád 99 ? Myslím že na pořád ti to koupí víc lidí a víc to budou hrát jen vědět co chcou hráči 

Maželka programátora na něho: "Miláčku ? Tady na počítači vyskočil na obrazovku nějaký vir "Programátor na to: "Mě viry nezajímají mě zajímají ERRORY !!" 

Kdyžtak mi pošli PM s tvým skypem nebo icq...
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Úno 2011 19:45) ---
Teď čtu: Živností je soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost, za účelem dosažení zisku a za podmínek stanovených tímto zákonem
Ale kdyby jsem všechny peníze investoval do rozvoje serveru tak žádný zisk mít nebudu, tím pádem není třevba ŽL?

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Úno 2011 19:45) ---
Teď čtu: Živností je soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost, za účelem dosažení zisku a za podmínek stanovených tímto zákonem
Ale kdyby jsem všechny peníze investoval do rozvoje serveru tak žádný zisk mít nebudu, tím pádem není třevba ŽL?