Dorý večer,
zkoušel jsem připojovat USB flash paměti k TV (http://www.alza.cz/42-panasonic-viera-t ... n=zbozi.cz).Co se ale nestalo:) Zjistil jsem,že jen některé (2z5) skutečně s TV spolupracují,ostatní tv vůbec neregistruje. Zatím to není problém,ale rozhodl jsem se koupit externí HDD a trochu se děsím toho,že by mi TV nereagovala ani na něj.Tímhle prosím o podělení se o zkušenosti které s tímhle "problémem" máte,popřípadě přímo doporučení na ext. hdd který s touhle sérií TV šlapat bude :)
Díky
PS:K těm flash diskům bych rád dodal info,bohužel ale ani nevím značky.
Synchronizace USB s TV
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Synchronizace USB s TV
Do jakého souborového systému jsou ty nefunkční naformátované? NTFS?
A naopak ty funkční?
A naopak ty funkční?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
http://alatest.co.uk/expert-reviews/tv- ... 496262,33/
Zavítal jsem k anglicky mluvícím kolegům v "" ... většina píše, že tento TV je hodně "vybíravý" na usb zařízení , takže co bych poradil, půjčit si od někoho externí hdd a zkoušet... asi Vám nikdo nenapíše určitý typ ani značku
Zavítal jsem k anglicky mluvícím kolegům v "" ... většina píše, že tento TV je hodně "vybíravý" na usb zařízení , takže co bych poradil, půjčit si od někoho externí hdd a zkoušet... asi Vám nikdo nenapíše určitý typ ani značku
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Žbeky-funkční FAT,nefunkční FAT32
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A pokud nefunkční naformátuješ na FAT?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak teď teda nevím jak na to
normal připoj hdd, tento PC/pravým klikni na ikonu disk/dej formátovat a vyber FAT..
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Autor neznámý
Autor neznámý
co se dělo mě je to, že exter.hdd jen s napájením a flašky jenom správně naformátovaný a do určitý kapacity...tuším že to bylo 8gb ale to bych kecal..
Tak po formatování na NTFS mi 16G flash porad nejede,ostatní 1b,2gb) ano
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem NTFS nepsal. Řeč byla o FAT. NTFS umí jen minimum takových televizí.
Tak sem to přeformátoval na exFAT a vypadá,že jede.)
k tě ex.hdd-vlastní napájení předpokláám znamná napájení skrz usb?
k tě ex.hdd-vlastní napájení předpokláám znamná napájení skrz usb?
právě že ne přes usb, ale svoji "extra šňůru"...zálaeží jakej hdd to bude, mě ale tv jinej než se "svým káblem" nezchroupla..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Úno 2011 17:38) ---
ikdyž je fakt, že jsou i hdd s druhým usb na napájení..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Úno 2011 17:38) ---
ikdyž je fakt, že jsou i hdd s druhým usb na napájení..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4094
-
od Martab