Hezký večer všem.
Hledám možnost, jak nacpat češtinu do IE 8.
Problém je v tom, že mám Win XP Media Center a klasickou instalaci použít nemůžu.
Našel jsem tohle: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ff0f765d-79bc-4d6a-8d44-620b0447839d&displaylang=en ale moc nevím, co s tím.
Pokud moje chabá angličtina stačí, tak to chápu tak, že mám stáhnout soubor IE8MUI-x86-enu.exe a ten obsahuje mimo jiných jazyků i češtinu?!
Jak na "počeštění" IE8 ve WIN XP MediaCenterEdition Vyřešeno
Jak na "počeštění" IE8 ve WIN XP MediaCenterEdition
Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak na "počeštění" IE8 ve WIN XP MediaCenterEdition
Pokud Ti chabá angličtina nestačí, potom nechápu, proč jsi si kupoval anglickou verzi Windows.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak na "počeštění" IE8 ve WIN XP MediaCenterEdition
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Re: Jak na "počeštění" IE8 ve WIN XP MediaCenterEdition Vyřešeno
to Pic: S tímhle systémem jsem už PC koupil, bohužel. Česká lokalizace nacpe češtinu téměř všude, jen díky EN základu ne do IE 8 a do některých hlubších částí systému (např. služby).
to iDkcz: Díky! Takže buď postupovat přes ten návod z odkazu, ale ten je pro IE 7 (takže bez záruky?!) a nebo nainstalovat ten MUI pack z mého 1. příspěvku, na který se v Tvém odkazu ptá a který je už k dispozici (přece jen je ten dotaz už 2 roky starej).
EDIT: Vyřešeno. Stačí stáhnout z toho 1. odkazu soubor IE8MUI-x86-enu.exe a nainstalovat. Jazyky které nepoužijete (nebo chcete šetřit místem), můžete vymazat.
to iDkcz: Díky! Takže buď postupovat přes ten návod z odkazu, ale ten je pro IE 7 (takže bez záruky?!) a nebo nainstalovat ten MUI pack z mého 1. příspěvku, na který se v Tvém odkazu ptá a který je už k dispozici (přece jen je ten dotaz už 2 roky starej).
EDIT: Vyřešeno. Stačí stáhnout z toho 1. odkazu soubor IE8MUI-x86-enu.exe a nainstalovat. Jazyky které nepoužijete (nebo chcete šetřit místem), můžete vymazat.
Vždy jsem bojoval s vyhledáváním. Asi špatně volím slova...
Tak mě prosím nebijte!
Tak mě prosím nebijte!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”