Má někdo zkušenost s tímto seedboxem? Vyřešeno
Má někdo zkušenost s tímto seedboxem?
Přemýšlím o tomhle, neví někdo o něm něco? Doba do zprovoznění, doba na dorazení platby, jestli tam mají nějaký FUP
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Má někdo zkušenost s tímto seedboxem? Vyřešeno
Na toto se musíš zeptat poskytovatele služby popř. vygooglovat recenze přesně na tento produkt. Ovšem význam seedboxů je mizerný, stejně ta data musíš potom stahovat.
Pro mě bylo komfortnější si sestavit domácí server, odladit si síť tak, aby jela na slušném Gbitu, plně duplexní a také jsem si podle sebe nastavil Utorrent klienta, forward portů na routeru a vše běhá bez problému.
U populárních torrentů není problém stahovat plnout rychlostí 16/2 Mbit tzn. download 2MB a upload 250KB/s.
Pro mě bylo komfortnější si sestavit domácí server, odladit si síť tak, aby jela na slušném Gbitu, plně duplexní a také jsem si podle sebe nastavil Utorrent klienta, forward portů na routeru a vše běhá bez problému.
U populárních torrentů není problém stahovat plnout rychlostí 16/2 Mbit tzn. download 2MB a upload 250KB/s.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Re: Má někdo zkušenost s tímto seedboxem?
Tak jsem všechny věci zjistil jinde od jednoho dlouhodobého uživatele. Omlouvám se, neodepisoval mi a odepsal mi až po tom co jsem to poslal sem.
Takže už jsem to zaplatil, 2 stovky, platbu tam měli hned a spustí mi to zítra dopoledne.
Takže už jsem to zaplatil, 2 stovky, platbu tam měli hned a spustí mi to zítra dopoledne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 9156
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23