video návody aneb jaké témata zvolit?
Re: video návody aneb jaké témata zvolit?
je mnoho návodů, na avast jsem už dělal ... chtěl jsem prostě udělat něco, když člověk nesedí u PC skoro a potřebuji porad v základech ... vynechat přestavby PC, programování apod. ..
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Niečo zmysluplné, CCelaner hádam vie obsluhovať každý. Ale napr. ako robiť z programov portable verzie by bolo zaujímavé, sú na to aj pomocné programy a niektoré (napr. Picpick) sa dajú jednoducho rozbalením exe., vymazaním niektorých súborov a vložením ini. súboru.
no někdy když čteš, tak ani neví:) i když už tu návod na ccleaner je ... mělo by to být věnované někomu kdo je prostě přirozený antitalent:)
je pravda, že třeba by se dalo věnovat portable verzím programů ... taky další plus, díky
je pravda, že třeba by se dalo věnovat portable verzím programů ... taky další plus, díky
Autor neznámý
Autor neznámý
Asi by bolo dobré aj inštruktážne video s tým, kde sa menia ktoré nastavenia vo windows a pekne podľa verzií xp, vista, w7. Lebo aj to je často problém, ako som si všimol. Dá sa to vždy viac spôsobmi a niekedy by sa to zišlo, keby si užívateľ pozrel video a bol by v obraze, lepšie ako na dve strany inštrukcií a aj tak sa niekedy ten čo má problém nerozumie s tým čo sa mu snaží poradiť, lebo nemajú ujednotené názvoslovie a o čo vlastne ide sa zistí po výmene 5 - 10 príspevkov. Takto by si pozrel prehľadné video a zmenil si nastavenia sám. Mnohokrát ide pritom o úplnú banalitu čo by sa dala vygoogliť ale... 

jj přesně, polovina problémů je způsobena špatným hledáním :) mnoho problémů je už vyřešeno buď u tady nebo někde na jiných forech /i cizojazyčných). A mnohdy se rady liší, video je nástroj jak uživateli přesně ukázat jak na to ...jen zvolit takové témata, které si prohlédne... a bude potřebovat
Autor neznámý
Autor neznámý
Presne tak, keby bolo k dispozícii, určite si ho dôkladne pozriem a vedel by som čo je tam. Čiže keby mal niekto dotaz a vedel by som, že je to vo videu, tak mu dám odkaz na video a bolo by to lepšie ako mu to opisne a za pomoci screenov vysvetlovať. Keby som chcel byť presný, tak dám aj napr. od tej a tej minúty na danom videu je to zobrazené. Čiže nápad máš dobrý, zrejme by bolo dobré si na začiatok urobiť nejaký plán ako to chceš robiť. Keby som niečo také robil, asi by som si vytvoril jednotlivé sekcie a podsekcie napr. Údržba - čistenie, defragmentácie(disk, registre) ... Nastavenia - audio, video ... atď. a postupne do nich dával jednotlivé videá a možno časom by sa pridalo viac ľudí. Mohol by z toho vzniknúť celkom hodnotná komplexná videoinštruktáž pre bežného užívateľa.
Tak zatiaľ dobrú noc.
Tak zatiaľ dobrú noc.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jirka1989 píše:Chtěl bych udělat pár video návodů , rád bych se zeptal co by jste navrhovali za témata nebo postupy.
To je otázka za 10 000Kč...
Logická odpověď bez nějaké diskuze - dělej videotutoriály na takový software, který umíš excelentně ovládat ... Ptát se tady lidí, co chtějí udělat za video je přece holý nesmysl. Uděláš mi videonávod na CargoWiz, který používáme u nás v práci??? Neuděláš...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
to je taky pravda:) ale zase to musí být sestaveno, jako něco užitečného pro uživatele, díky za poznatek.

Autor neznámý
Autor neznámý
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1116
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek