Monitor se hned nezapne
Monitor se hned nezapne
Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli si nevite s timto rady: Takze pred nebo při zapnuti PC zapnu monitor...to je jasne.. Kontrolka na monitoru zezelena ovsem obraz se nezobrazi. Pozdeji zacne zelene kontrolka blikat a snad asi az po 5minutach se monitor vzpamatuje a konecne se ukaze plocha. Monitor uz pak bezi normalne cely den. Ovsem jak zase vypnu PC a monitor (jen na kontrolce), zase zapnu PC spolu s monitorem a nastane ten samy problem... Nevite si s tim nekdo rady??? diky za typy
Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor se hned nezapne
Problém může být ve špatné detekci signálu z grafické karty. To znamená, že je chyba buď v garfické kartě nebo v monitoru. Nejlépe to ověříš, pokud monitor zkusíš jinde.
Pokud máš na monitoru a na grafice více výstupů/vstupů zkusil bych je přepojit (třeba i přes redukce DVI>VGA apod.)
Pokud máš na monitoru a na grafice více výstupů/vstupů zkusil bych je přepojit (třeba i přes redukce DVI>VGA apod.)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
ok diky urcite vyskousim jako prvni skusit monitor jinde
Tak nakonec jsem jako prvni skusil jak mi poradil d1amond prepojit kabel monitoru do druheho vstupu... Nepomohlo to, najelo to jako vzdy cca cekam 5min... PC jsem nechal zapnuty jen jsem zpet prehodil kabel a monitor (kupodivu) hned najel. Jeste skusim prehodit ten monitor, ale mate jeste nejake dalsi typy?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ho na jiném PC jestli se bude chovat stejně.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3044
-
od OHV
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 18:07