Ahoj, potřebovala bych nutně poradit. Domnívám se, že to souvisí s padáním prohlížeče, ale jistá si tím nejsem.
Často se mi stává při prohlížení nějaké stránky, že mi naskočí reklama na hru Travian (http://img825.imageshack.us/i/beznzvu02.png/). Zablokovat pomocí Adblocku to podle mě nejde, protože jak je vidět na obrázku, zablokovala bych si tak prohlíženou stránku. Je možné že mám nainstalovanou nějakou aplikaci, co tohle spustí? Nebo se to blokuje někde v nastavení jako blokovat pop-up okno? Přeinstalovala jsem Mozillu před 3 dny, ale bez doplňků (ty jsem si ponechala, takže při znovunainstalování mi tam zůstaly).
Stydím se, že si to neumím najít sama.
Díky moc za radu.
Jak se zbavit vyskakujícího pop-up okna travian?*
Jak se zbavit vyskakujícího pop-up okna travian?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 13 úno 2011 10:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma odděleno od naprosto nesouvisejícího tématu. Zkus si ještě jednou projít pravidla fóra, obzváště část 2a.
Důvod: Téma odděleno od naprosto nesouvisejícího tématu. Zkus si ještě jednou projít pravidla fóra, obzváště část 2a.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak se zbavit vyskakujícího pop-up okna travian?*
Toto není pop-up okno. Je to placená reklama na tom daném serveru. Většinou se jí lze zbavit registrací a zaplacením určitého poplatku. Stejné to je třeba na www.ign.com
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4758
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 3
- 2298
-
od petr22