nejde mi zvuk 5.1 na win7 home premium
nejde mi zvuk 5.1 na win7 home premium
Zdravím, mam taky problem ... nainstaloval som si novy windows7 home premium 64 a audio ovladac potrebny k tomu.... a hraju mi len predne reproduktory a ked davam v IDT ovladaci zo stereo moznosti na 5.1 zvuk tak mi nejde prepnut a zase mi tam len naspat hodi na stereo ...
neviem cim to moze bit na windowse XP co som mal mi siel zvuk bez 5.1 bez problemov ... typ dosky mam Intel Desktop Board D945PVS nevedel bi mi niekto poradit nejeky 100% ovladac lebo predsa len mojimy som si nie az taky isty ..... za pripadnu radu vopred velmi pekne dakujem

Re: nejde mi zvuk 5.1 na win7 home premium
http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 9&lang=eng
Zkus tento...bohužel nemůže zaručit funkčnost, pro windows 7 64 jsem nenašel, ani není..takže tento je pro vistu,ale stejně to zkus:)
Zkus tento...bohužel nemůže zaručit funkčnost, pro windows 7 64 jsem nenašel, ani není..takže tento je pro vistu,ale stejně to zkus:)
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
to akoze vobec niesu ovladace ?? to ako je mozne ?? no v kazdom pripade idem to vyskuusat dakujem za typ :)
nebo pak zkus tento odkaz http://www.intel.com/support/detect.htm detekuje automaticky hardware a stahne ovladače...
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Autor neznámý
Autor neznámý
super :) skusim to... dam vediet ze co :)
no nepomohlo mi nic :( :( zistil som ze asik ani niesu ovladace na to vobec :( takze to dam iba cez redukciu aby mi hrali setky reproduktory :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4722
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6149
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5731
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11731
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”