Notebook do 10000 Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook do 10000
Já dávám zase jenom Acery, protože je s nima bezproblémový servis, mnohdy i do 3 dnů včetně cesty. To je záležitost kterou ocení i prodejce i zákazník, protože množství reklamací je u všech značek +- stejné (beru svoje zkušenosti s jednotlivým zastoupením) a pak řeším jen čas.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Notebook do 10000
To jsem měl u ASUS taky, do týdne byl doma - svoz DPD. Bohužel to byl takový krám, že byl v servise pořád. Ze zcela nepochopitelných důvodů jsem si koupil znovu ASUS a to Eee 901 za devítku, no, 7.1.11 to byly dva roky co ho mám a zatím ani jedna závada..možná je to tím, že tam ani nemá co odejít (žádné mechanické součástky - SSD disk)..
Za cenu, co jsem já kupoval netbook se dá dnes pořídil velmi slušný notebook..avšak, není to poprvé co jsem slyšel názor, že v cenové kategorii do 10 tis. je naprosto šumák, co koupíš. Ty střeva jsou většinově stejné jen se na to "lepí" jiné plasty..
Jinak, co jsem koukal po svém okolí, dobré ohlasy jsou u eMachines..je to divize Acer a jsou opravdu levné..na kanclpráci také postačují..ono když to vezmeme kolem a kolem, je jedno na čem ten Word či Excel otevřeš. Všude pojede prakticky stejně..ani já na takové plečce, jako je Eee, nemám problémy..
Za cenu, co jsem já kupoval netbook se dá dnes pořídil velmi slušný notebook..avšak, není to poprvé co jsem slyšel názor, že v cenové kategorii do 10 tis. je naprosto šumák, co koupíš. Ty střeva jsou většinově stejné jen se na to "lepí" jiné plasty..
Jinak, co jsem koukal po svém okolí, dobré ohlasy jsou u eMachines..je to divize Acer a jsou opravdu levné..na kanclpráci také postačují..ono když to vezmeme kolem a kolem, je jedno na čem ten Word či Excel otevřeš. Všude pojede prakticky stejně..ani já na takové plečce, jako je Eee, nemám problémy..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1980
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 13:15