Občas to vidíme v TV, pořád se vedou diskuze ze kterých vyplývá že češi jsou lepší než vytoužení američné ,to je holej fakt,. Prohlédl jsem zde snad všechny profily a výsledek je zajímavý. Je tady většina středoškoláků, kteří myslí na budoucnost.
Je clekem podivné, když někdo v 16 přemejšlí nad vejškou, To já měl v těch letech problém, jak sehnat na flašku a s kamarádkou někde posedět.
Ale trošku Je fajn že je tu mnoho chytrejch lidí, ale trochu mne mrzí, žýe to chytří se skrývají.
Jak je český národ chytrý ? Vyřešeno
Re: Jak je český národ chytrý ?
Díky mafiánskému kapitalismu se to ale brzo srovná s USA. Je to vidět nejen v průzkumech, ale i v životě. Za chvíli doženeme takzvaný "demokratický" svět v bezdomovcích, kriminalitě ... v drogách a chlastu jsme je již předehnali a jsme na prvních místech.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle čeho jsi poznal, že je tady většina středoškoláků?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
V užívání drog vedou mladí Češi nelichotivý evropský žebříček >>> http://www.ct24.cz/domaci/49770-v-uziva ... -zebricek/
ANALÝZA: Zvyklosti spotřeby alkoholu v České republice (České republice tedy patří v pomyslném žebříčku registrované spotřeby alkoholu druhé místo v Evropě) >>> http://www.demografie.info/?cz_detail_c ... rtclID=182
ANALÝZA: Zvyklosti spotřeby alkoholu v České republice (České republice tedy patří v pomyslném žebříčku registrované spotřeby alkoholu druhé místo v Evropě) >>> http://www.demografie.info/?cz_detail_c ... rtclID=182
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V profilu to jde někde vyčíst?
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:V užívání drog vedou mladí Češi nelichotivý evropský žebříček >>> http://www.ct24.cz/domaci/49770-v-uziva ... -zebricek/
Tomu alkoholu se nedivím , kdo by nepil starý dobrý PLZEN! Plzen doslova 4ever

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Pohlaví:
Jistě, pokud ho tam uživtalel dá.
// Kolonka na vzdělání v profilu není
// mike007
// Kolonka na vzdělání v profilu není
// mike007
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na počet obyvatel jsme určitě chytřejší. Nanovlákna, čočkostroj, lodní šroub, oblouková lampa, takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho, ale bohužel většina z toho jde jinam takže je tady ten zbytek (nechci tím nikoho urazit, viz Děkujeme, odcházíme
)

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud už se bavíme o vzdělání, tak bych taky přispěl se svou troškou do mlýna. A to:
Proč se učíme ve škole, koho a kdy napadli Turci, když to bylo někde úplně v prdeli a s Českem to nemá absolutně nic společného? Ta blbost našich studentů jde jasně vidět v pořadech jako Nikdo není dokonalý. Proč se učíme kraviny o Turcích (afričanech, číňanech...) když studenti neví základní věci, jako třeba kdo byl Otec vlasti? Proč to z nějakých 8mi lidí vědí jen 2? A to ještě ti starší, protože ti se ve škole učili důležitá fakta. Proč mám vědět, čí manželka byla Anna Boleynová, nebo kdo byl její děda? Proč když to s Českem má lautr hovno společné? Vždyť jsme přeci Češi! Angličani se taky neučí o nás...
Možná to zní jako výkřik do tmy, ale už dlouho mi to vrtá hlavou. Ale nic s tím neudělám :(
Proč se učíme ve škole, koho a kdy napadli Turci, když to bylo někde úplně v prdeli a s Českem to nemá absolutně nic společného? Ta blbost našich studentů jde jasně vidět v pořadech jako Nikdo není dokonalý. Proč se učíme kraviny o Turcích (afričanech, číňanech...) když studenti neví základní věci, jako třeba kdo byl Otec vlasti? Proč to z nějakých 8mi lidí vědí jen 2? A to ještě ti starší, protože ti se ve škole učili důležitá fakta. Proč mám vědět, čí manželka byla Anna Boleynová, nebo kdo byl její děda? Proč když to s Českem má lautr hovno společné? Vždyť jsme přeci Češi! Angličani se taky neučí o nás...
Možná to zní jako výkřik do tmy, ale už dlouho mi to vrtá hlavou. Ale nic s tím neudělám :(