Ahojda vsem,
mam takovy dotaz. Doma mame router, na ktery jsou pripojene 3PC (vsude WIN XP). Vzdy vse bylo v poho,ale o vikendu v jeden den spadly vsechny tri PC (resp. zacali se sami od sebe restartovat - nabehly win, a po chvili se samy zacly restartovat a ukazali hlasku na modrem pozadi bilym textem hlasku ve smyslu: JEstli se tento text objevil poprve, restartujte pc, jestli se to stalo nekolikrat, zkontrolujte disk). PC jsme zformatovali a preinstalovali. Dali jsme do pc usb flash a misto souboru, se na usb objevily pouze zastupce souboru o velikosti 1kb. Kdyz se ale slozka otevrela (a neslo to napoprve), byli tam plnohodnotne soubory v plnohodnotne velikosti. Zajimavy je, ze to same se stalo i u druhe usb flash u ktere jsem si 100%jista, ze tam zastupci predtim nebyly. Tatik druhy den privezl dalsi pc, ktery u nas nikdy predtim nebyl. KDyz jeste nebyl napojeny na internet, a dal tam nejakou jinou usb flash - tak byla ok. zapojil pc do internetu, vlozil usb a zase byly zastupci. Ja jsem pri instalaci windows napojila muj notebook na sit, protoze jsem potrebovala nejake ovladace,a vse v pohode, az druhy den kdyz jsem zapla pc, tak se mi zacal restartovat stejne jako doma a moje usb flash,kterou jsem doma zapojila o vikendu do pc mi na mem notebooku taky ukazala zastupce, a kdyz jsem slozku nakou chtela otevrit, hodil mi modrou plochu s bilym textem neco ve smyslu: Jestli se tento text objevil poprve, restartujte pc, stalo-li se vam to jiz nekolikrat, pravdepodobne mate chybu na disku...." ...Mam takove podezreni, ze roznasecem je neco na nasem wifi routeru, ale nikdy jsem se s tim nesetkala - je to tedy teoreticky mozne? Jak to prosim odstranit, dekuji.
Lenca
vir ve wifi routeru????
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vir ve wifi routeru????
Vypadá to, že jste si postupně zamořili nějakým virem všechny tři PC. Nejlépe dát nejprve z jednoho PC log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádat o pomoc. Ověříte si tak, zda to je virem. Návod v uvedené sekci. Pokud to bude virem, je třeba postupně zkontrolovat všechny PC. Jen ještě dotaz - používáte firewall a antivirový program?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”