Zdravim, poradi mi nekdo?
Chci udelat update biosu,protoze mi stara verze nepracuje dobre s novymi ramkami-update bios by mozna pomohl.
Mam desku intel DG965RY. Zkousel jsem tyto typy(express update z windows,z iso obrazu na cd) bios update a vsechny pokusy skoncily stejne.
Proces skonci rebootem, a pc se vypne -sviti kontrolka zelena pro zapnutou desku, ale pc je vypnute. Musim vypnout pc vzadu (jinak nic nedela-cekal jsem i 10minut) a pote zapnout. Pocitac pak normalne nabootuje na starem biosu. Proces skonci proste tesne pred flashem. Bios funguje normalne dal-nic se tim nepokazi, ale update neprobehne, ukazuje puvodni verzi.diky
chyba pri update biosu, pc se vypne behem updatu
chyba pri update biosu, pc se vypne behem updatu
Naposledy upravil(a) kamenak dne 15 úno 2011 16:33, celkem upraveno 1 x.
Re: update bios
Zde máš instrukce jak na tvoji desku provést update BIOSU
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-023357.htm
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-023357.htm
Re: update bios
tj podle toho navodu jsem prave postupoval,ale kdyz jsem dosel k bodu 6. kdy se ma udelat restart a zacit flash tak se mi pc vypne a konec.
Re: chyba pri update biosu, pc se vypne behem updatu
jj ten presne jsem zkousel, ale ted koukam, ze jednu vec jsem udelal jinak, a to- ze jsem nedodrzel uplne krok 1. tim ze jsem soubor nenahral do c:/temp, tak zkusim to,ale moc tomu nedavam.
Než začneš ,vypni antivir
I to jsem delal. Nemam temp na c: ale ve windows vadi to?
Nenašel jsi ho na C ani když dáš zobrazovat skryté soubory a složky?pokud ho ani pak nenajdeš,tak to dej do Windows.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsi zjistil, že příčinou problému s RAM je BIOS?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem to dal do c:/windows/temp a update probehl zase stejne spatne. Vsechno jakoby jde podle navodu, ale pak stisknu finish v tom poslednim oknu, pocitac se zacne vypinat.Pak ma probehnout reboot a zacit flash, me se misto toho pc vypne. Neni neco na desce (nejaky jumper) co bych mel udelat,nic jineho nenapada.Divne je ze i jine metody updatu - z cd -dela totez. Tam se objevi napis, ze 3minuty neopojujte ze site a stisknete enter a pak to same-pocitac se vypne misto aby zacal flash.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2011 17:41) ---
Ramky jsem koupil podle starych.
Stare: Kingston Value 1GB DDR2 800 (KVR800D2N5/1G)
Nove: KINGSTON 4GB KIT DDR2 800MHz PC6400 CL5 (KVR800D2N5K2/4G)
Ty stare jsou 2*1gb, ty nove jsou 2*2gb
A nevim cim jinym uz by to mohlo byt nez biosem,protoze nic jineho me nenapa. Jsou prakticky shodne,deska by je mela prijmout bez problemu,
jen jsou vyrobeny v r2010 tzn bios z roku 2007 by snimy mohl mit problem. Jinak, kdyz je tam dam tak se nactou v biosu, windows taky najede, ale kdyz dam test tak mi to ukazuje horsi vysledky nez ty stare ramky a slozitejsi aplikace jsou strasne zpomalene.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2011 17:41) ---
Ramky jsem koupil podle starych.
Stare: Kingston Value 1GB DDR2 800 (KVR800D2N5/1G)
Nove: KINGSTON 4GB KIT DDR2 800MHz PC6400 CL5 (KVR800D2N5K2/4G)
Ty stare jsou 2*1gb, ty nove jsou 2*2gb
A nevim cim jinym uz by to mohlo byt nez biosem,protoze nic jineho me nenapa. Jsou prakticky shodne,deska by je mela prijmout bez problemu,
jen jsou vyrobeny v r2010 tzn bios z roku 2007 by snimy mohl mit problem. Jinak, kdyz je tam dam tak se nactou v biosu, windows taky najede, ale kdyz dam test tak mi to ukazuje horsi vysledky nez ty stare ramky a slozitejsi aplikace jsou strasne zpomalene.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10972
-
od bugicek7lpCZ
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 12:51
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5392
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 20:43
-
-
- 6
- 3664
-
od Laniga