Zdravim,
Google webmaster tools mi nebere sitemapu ikdyž je naprosto validní. Nevíte co s tím? www.itshack.cz/sitemap.xml
Google webtools mi nebere sitemap.xml
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Google webtools mi nebere sitemap.xml
možná jsem slepý, ale na té stránce jsem požadovaný soubor sitemap.xml nenašel. Bohužel ho nikde nevidím ani v kódu (pochopil jsem, že itshack.cz je tvůj výtvor). Google pro webmastery bere sitemap pouze ve formátu XML.
ten odkaz co tam je, to je ta sitemapa - www.itshack.cz/sitemap.xml
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty odkazy, co tam máš, je Sitemap? Já teda dělám sitemap úplně jinak. Z jednoho mého webu jej můžeš vidět zde:
Klikni
Toto je sitemap.xml, který ti Google v pohodě vezme, validátory ho také chtějí, jinak ti snižují hodnocení. Není to ovšem až tak důležité..
Jelikož máš web v Joomle, někde by tam měla být možnost exportu čístého XML souboru..to, co tu uvádíš, ti nikdy google nesežere..
/// btw. když si kliknu na ty odkazy více dole, tak mi to hází chybu 404, zřejmě ty články neexistují, nebo se k ním "to něco", co se tváří jako sitemap, nedokáže dostat..
Klikni
► Zobrazit spoiler
Toto je sitemap.xml, který ti Google v pohodě vezme, validátory ho také chtějí, jinak ti snižují hodnocení. Není to ovšem až tak důležité..
Jelikož máš web v Joomle, někde by tam měla být možnost exportu čístého XML souboru..to, co tu uvádíš, ti nikdy google nesežere..

/// btw. když si kliknu na ty odkazy více dole, tak mi to hází chybu 404, zřejmě ty články neexistují, nebo se k ním "to něco", co se tváří jako sitemap, nedokáže dostat..
on mi to google právě žral, do té doby než jsem v .htaccess nastavil před doménu www, když se podíváš do zdrojového kódu toho odkazu, tak ti vyjede to stejné jako máš ty. Jinak ten export sitemapy dělá komponenta, proto to vypadá tak "pěkně" 
EDIT: Validátory s tím nemají problém když jsi nahodím odkaz itshack.cz/sitemap.xml, píšou že je dobře napsaná, bez chyby

EDIT: Validátory s tím nemají problém když jsi nahodím odkaz itshack.cz/sitemap.xml, píšou že je dobře napsaná, bez chyby
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo, koukám do zdrojáku. Vypadá to podobně. Mě zmátla ta komponenta. Pokud je problém pouze s www, tak to zpět umaž a bude to v poho.. 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
soldi3r: Co s tím má validita společnýho? Validita nemá na funkci vliv
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
píšeš do googlu http://www.domena.cz/sitemap.xml ? mě to na jabku v poho jede, a to WWW v htaccess používám už asi 2 roky 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 7759
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1869
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4039
-
od petr22