Nakousnutý jablko :-)
Nakousnutý jablko :-)
Čus, mají iPhony stejnou nabíječku? Nebo má každá generace svojí?
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nakousnutý jablko :-)
Stejně blbou u všech generací a tuším, že pasují i k iPodu 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
hm ok, sem jí nějak stratil a tady v nejbližšim obchodě maj na krabičce napsáno 3G a já potřebuju na 4 ale když jsou všechny stejný tak OK
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak můžeš ztratit nabíječku s takovým "obrovským" konektorem a ještě tam nechutně bílou? 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Hlavně si nekupuj stejný kabel, jaký byl v balení. Už jsem 2 zničil. Pak jsem si koupil za 50,- přes net jakýsi tlustší káblík a jedu na něm půl roku bez problémů. Myslím i, že je silnější
Jestli ho chceš, tak mám ještě jeden, že bych ti dal ijabko Touch 2G+kabel a vzal bych si ten tvůj iTelefon 4G

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”