Zdravim. Hledal jsem hledal, ale nenasel, tak se zeptam.
Mam tel. kartu do usb MSI DigiVOX mini Hybrid a chtel bych napr nahravat video ze hry. Grafickou mam GigaByte Radeon HD3870.
Na gk je tedy vystup pro s-video, mno a na tel. karte je vstup. Tak by me zajimalo, zda by bylo mozne pripojit gk k tel. karte a nahravat tedy napr. videa ze hry a zaroven aby sel v gk i monitor.. Snad jsem to dobre popsal.. Pokad jsem uplne vedle, tak me opravte.. V tomdle se zrovna moc nevyznam, tak rpedem dik za kazdou odpoved.
DIGIVOX mini hybrid - nahravani videa z her
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: DIGIVOX mini hybrid - nahravani videa z her
Použij Fraps TV tuner nepotřebuješ...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
No tak o frapsu vim a pouzivam ho, ale kdyz chci nahravat dejme tomu celej zapas ve fife, tak za prvy to zabere snad 30gb a nebudu to hned strihat ze jo.. Za druhy fps klesne a je to skoro nehratelny...
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tvém případě by to bylo ideální nahrávat na nějaký externí zařízení.Jelikož ať přes Fraps, tak přes TV kartu, to bude muset počítač zkomprimovat a uložit na hdd. Možná přes TV kartu to bude ještě náročnější, jelikož ovládací programy na TV kartu oproti Frapsu bývají molochy. Ale Fraps si zase musíš koupit,
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
No tak v tom bych az takovy problem nevidel. Muzu k nahravani pouzit dalsi pc.
edit: Tady treba EASYCAP to je v podstate to samy, co ta karta, akorat, ze to slouzi prave jen k tomu ucelu nahravani napr. z konzoli do pc, takze by nemel byt problem ani z pc do pc ne?
edit: Tady treba EASYCAP to je v podstate to samy, co ta karta, akorat, ze to slouzi prave jen k tomu ucelu nahravani napr. z konzoli do pc, takze by nemel byt problem ani z pc do pc ne?
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To jsem měl na mysli. Prostě nenahrávat na tom samém PC. Je jedno, zda na druhém PC, či nějakém lepším setoboxu. Teď jde jen o to, zda je s-video výstup nezávislý na základním rozlišení grafiky. Jelikož s-video je analog a zvládá jen PAL (720×540 50Hz). V opačným případě budeš muset nastavit grafiku do rozlišení 800x600 a 50Hz. Proto se používá fraps, jenž to ukládá v plném rozlišení, ale zase klade větší nároky na PC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Tak tady si nejsem uplne jistej, ale na czc pisou ''Karta poskytuje uživateli i kvalitní HDTV výstup, prostřednictvím S-Video konektoru.''.. Taky jsem k tomu dostal jeste takovou blbustku. Dole na obrazku.. To se vlastne pripoji k GK a pak je tam svideo out a taky tlacitko na prepinani mezi tv a hdtv rezimem... Jeste je tam naky Y, Pr a Pb/AV, takze celkem 4 vystupy.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HDTV TV karta nemá, takže jsi odkázaný na s-video. Spíš bych to viděl tak, že grafika používá s-video konektor pro napojení redukce, kde si zvolíš jako co to pustíš do klasický TV. I kdyby si nějakým omylem po s-videu poslal HDMI signál, tak silně pochybuju, že si to TV karta přebere.
P.S. Výstupy Y, Pr a Pb/AV je velmi zhruba něco jako s-video, ale tažený jednotlivě. Na svý LCD TV mám jak všemožný vstupy a tohle tam mám taky. Ale nenám nic co bych do toho připojil. A taky vůbec netuším jak je to kvalitní.
P.S. Výstupy Y, Pr a Pb/AV je velmi zhruba něco jako s-video, ale tažený jednotlivě. Na svý LCD TV mám jak všemožný vstupy a tohle tam mám taky. Ale nenám nic co bych do toho připojil. A taky vůbec netuším jak je to kvalitní.
Hm. No kazdopadne diky moc za rady. Nejlepsi ted bude, kdyz to sam vyzkousim a uvidim no.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5585
-
od atari