Ahoj,včera jsem hrál hru (Call of duty 5) a po asi 1 hodinovém hraní se mi najednou vypl počítač.
Když jsem ho zkoušel zapnout tak se vůbec nerozjel.Zkoušel jsem ho nechat přes večer,vytáhl jsem i hlavní kabel,ale ani dnes se mi nechce rozjet.
Počítač už mám 4roky a tohle mi zatím ani jendou neudělal.Nevíte co by s tím mohlo být?
přitom bych jsem se chtěl ještě zeptat jestli někdo neznáte hru call of duty 5.Když se mi vždy načítá mise,tak mám hrozně sekaný zvuk.Ve hře je to pak v pohodě ten sekaný zvuk je jen v briefingách.
Díky mockrát za rady
Nechce se mi vůbec rozjet PC
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nechce se mi vůbec rozjet PC
Uveď kompletní sestavu a OS. Dle tvých informací se dá napsat jen to, že je to rozbitý.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud nemáš v BIOS nastavený Temperature Shutdown (něco, jako vypnutí při vysokých teplotách), mohla se ti uvařit grafika. Další možností je zdroj. Když PC zapneš nedělá vůbec nic? To by mohl být zdroj - 4 roky je dost a pokud jsi často hrál, zdroj je vytížený.
Ta hra je legálně zakoupená?
Ta hra je legálně zakoupená?
Sestava:
grafická karta 8800 GTS(320 MB)
2x 1GB RAM
s procesorem si nejsme zas tak vědom.Nejsem v tomhle zase tolik znalý
Chtěl bych zkusit do toho PC jiný zdroj.Ted mam v PC 500W a jestli můžu zkusit dát do toho pc starý zdroj který má 390W?utáhne to ?
---
Jinak PC vubec rozjet nemůžu.Nejde zapnout..
----
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Úno 2011 10:52) ---
Tak jsem zjistil,že starý zdroj tam nepřipojím.
2x 1GB RAM
s procesorem si nejsme zas tak vědom.Nejsem v tomhle zase tolik znalý
Chtěl bych zkusit do toho PC jiný zdroj.Ted mam v PC 500W a jestli můžu zkusit dát do toho pc starý zdroj který má 390W?utáhne to ?
---
Jinak PC vubec rozjet nemůžu.Nejde zapnout..
----
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Úno 2011 10:52) ---
Tak jsem zjistil,že starý zdroj tam nepřipojím.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TAk zkus ten 500W zdroj jinde...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viděl bych to na špatný zdroj.Pokud by se totiž přehřívala grafika nebo procesor,tak by se při hraní začaly postupně objevovat chyby než by se to vyplo.Navíc i při špatném (spáleném) procesoru či grafice by pak počítač najel alspoň do biosu.To samé u pamětí.Najel by a psal by chyby.Můžeš však zkusit zdroj otestovat jak jsem to popsal zde http://pc-tip.webnode.cz/ pod nápisem zapojení zdroje na zkoušku funkčnosti.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Takze podle toho návodu se zdroj nerozjel tak asi budu muset zakoupit nový.
Chtěl bych se zeptat,když mám ted 500W zddroj jestli je lepší koupit silnější a jaký byste doporučili aby mi tam pasoval.
Díky
Sestava:
2x 1GB RAM
Gigabyte GA-965P-DS3
Chtěl bych se zeptat,když mám ted 500W zddroj jestli je lepší koupit silnější a jaký byste doporučili aby mi tam pasoval.
Díky
Sestava:
2x 1GB RAM
Gigabyte GA-965P-DS3
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já měl stejnou grafiku, akorát 640 MB, k tomu jsem měl Athlon 6000+ (125W) a 500W zdroj mi to v pohodě tahal. Byl to tuším Modecom. Pokud vezmeš tento, který je v mé nynější sestavě, tak nebudeš mít problém..
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo 500W zdroj je dnes optimální volbou.Výše uvedený Seasonic bude taky dostatečný.Můžeš vzít také tento Corsair CX 500 a nebo vynikající Seasonic S12II 520 .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
A když si tedy ten zdroj budu kupocat tak jenom by mě zajímalo jam, poznám nebo jestli se to může stát aby mi nešel připojit.Protože z toho staršího mi to nešlo připojit tak aby 1 z těch 2 nabízených se třeba nestalo,že to nepůjde?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš nic atypického. 20+4 pin je tam, takže to jde i na starší desky.
Akorát vem ten zdroj jinde. Já na něj standardně dávám 3 roky záruku, a pár dalších eshopů taky. Zkus pohledat.
Akorát vem ten zdroj jinde. Já na něj standardně dávám 3 roky záruku, a pár dalších eshopů taky. Zkus pohledat.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nový herní PC do 24 tis.Jde to vůbec?
od yardhik » 04 lis 2024 11:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 2007
-
od yardhik
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 22:18
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3269
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2736
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”