jakou paměťovku do SE Elm

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

martas01
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

jakou paměťovku do SE Elm

Příspěvekod martas01 » 13 led 2011 01:01

Zdravim, zajimalo by mě jakou paměťovku si mám pořídit do mobilního telefonu Sony Ericsson J10i Elm. Myslím tím jaké by měla mít parametry (kapacita, rychlost zápisu), aby se telefon nezasekával. Telefon sice podporuje až 16 GB, ale z vlastní zkušenosti vím že starší SE se zasekávaly. Např. K750i podporovala tuším až 4 GB ale, stavalo se že se zasekávala, takže sem do ní dal jen 1 GB nebo 2 GB.
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16

NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: jakou paměťovku do SE Elm

Příspěvekod memphisto » 13 led 2011 09:11

Tak u SE možná :smile: Měl jsem Nokie, HTC, Symsungy a bylo naprosto jedno, co jsem tam měl za paměťovku. Jestli to byla drahá nebo nejobyčejnější. Kapacity vždycky až do maximální podpory.Vlastně K750i jsem měl taky a měl jsem tam 4 GB San Disk a problém nebyl
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

evolution
nováček
Stav:

Příspěvekod evolution » 13 led 2011 18:38

kartu tam môžeš dať aj 32GB ale len M2, microSD nwm aku max kapacitu umožnuje..
a to zasekávanie mobilu spôsobuje pri zapnutí mobilu aktualizácia medii cca 10min(ja mám 8GB) pokiaľ všetko na karte skontroluje,
pamäťovky sa rozdeľujú podľa rýchlosti čítania/zápisu až do 20MB/s
napr. http://www.mp3.sk/sony-memory-stick-mic ... 02674.html

cheas
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cheas » 19 úno 2011 11:21

Nene... ELM už je na microSD a to max do 16gb (papírově) ale i já mám v telefonu (w910i) 2x větší paměťovku než má být a v pohodě (8gb)

Do SE se nemusíš bát dát větší paměťovku...rozdejchají to, jen pak ke kopírování souborů z PC na paměťovku budeš muset použít čtečku nebo SE PC Suite (windows si bude myslet, že tam není místo)
na semanii byl hezký test, kde zkoušeli i několikrát větší paměťovky a v pohodě... telefony s OS už by to ani zatěžovat nemělo... u starších bez OS (w910, třeba) je pak pomalejší start, ale to je asi tak jediný rozdíl. U elmu nevím, jak to vymakali.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”