Jaký tablet s Win 7 ?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký tablet s Win 7 ?
Já bych si zase počkal na iPad 2G :) Ty ostatní zařízení prostě podle mě nedokážou najít dobrý kompromis mezi vlastnostmi. A jakmile jednou navštívíš AppStore, už nebudeš chtít jinak 

- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky bych to viděl na ten iPad, cenově nejlevněji kolem 12 000 tuším, a nebo si počkat na ten iPad2
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
A jestli jsem dobře pochopil jistý článek z živě, někdo už má připraven koncept tabletu s W8, které by měli zvládat ARM a podobné platformy
...

tu je článok o tablete s w8 : http://windows8news.com/2011/02/17/dell ... arly-2012/ podľa toho aj odvodzujú, kedy sa w8 asi dostane na trh. 

- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jaký myslíte že bych si měl pořídit operační systém ?
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
Co třeba něco takového? http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s10-3 ... 9.htm#foto Win7, 8 článková baterie. Ale pod pojmem tablet a co s ním si každý asi představuje něco jiného.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Můj názor je pořád počkat si na iPad 2G. Když se teď podíváš na testy tabletů, stávající iPad ve všem vyhrává. Druhá generace bude mít antireflexní vrstvu na displeji, foťák a další užitečné věci a svůj náskok na ostatní tablety ještě navýší. Tudíž za mě iOS 

- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslíš IPad s iOS ?
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
AleRx8
https://market.android.com/
, to si odkiaľ zobral, prosím ťa? Pozri si parametre....stávající iPad ve všem vyhrává
https://market.android.com/
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Michal:Jo. Nejlépe si počkat na tu druhou generaci.
Brano: Není to myšleno parametrově, ale má nejlepší zpracování, tuny aplikací, má vše důležité (až na flash, ale existují browsery, které to dokáží dekódovat) a patří k těm levnějším. Vydrží několik let, má velikou výdrž na baterku, přívětivý OS... Je toho moc. Výkonný hardware není všechno.
Brano: Není to myšleno parametrově, ale má nejlepší zpracování, tuny aplikací, má vše důležité (až na flash, ale existují browsery, které to dokáží dekódovat) a patří k těm levnějším. Vydrží několik let, má velikou výdrž na baterku, přívětivý OS... Je toho moc. Výkonný hardware není všechno.
Možno je tak ako píšeš, ale keď si predstavím, že by som na ňom mal zápasiť s aplikáciami typu iTunes, tak sa mi ježia vlasy na hlave už pri tej predstave.
Ten flash je podľa mňa veľmi dôležitý, lebo čo je to za zariadenie určené na zábavu, ktoré flash nepodporuje, kameru nemá ani jednu, ostatné majú väčšinou prednú aj zadnú, cenovo je vysoko a celkovo je už teraz zastaraný. Ja by som počkal na mieste prispievateľa do leta a potom sa po niečom poobzeral, tiež som teraz rozmýšľal, že kúpim dcére, ale teraz je naozaj najnevhodnejšia doba na kúpu tabletu, keď nové už boli predstavené na tento rok a postupne idú do predaja, tak načo kupovať prvú generáciu v súčastnosti už zastaraných tabletov.

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
iTunes na zařízeních od Applu je naprosto v pohodě, plynulé, příjemné rozhraní... Jediné co já s Applem dělám na iTunes je stahování herního podcastu, jinak ho nepotřebuji. Je pravda, že iTunes na pc je veliký a pomalý, ale i na tom se pracuje a každá verze je na tom líp. Já jsem iTunes ve 12.letech zvládal bez problému, tudíž to není nic strašného. Měl jsi někdy produkt od Applu?
Flash není zase až tak potřebný. Přes youtube si pustíš jakékoliv video. Pochybuju, že je tolik zajímavých webů s videama, abys oplakával to, že nemáš flash. A jak už jsem psal, za nějaké 3€ (teď nevím přesně) je k dispozici prohlížeč, který umí převádět flash na soubory podporované iPadem. Na žádném tabletů onlinovky hrát nebudeš, protože ovládání není dořešené, takže v tomto směru problém není. To, že nemá foťák/kamery bude vyřešeno v nové verzi.
Nevím, co na to říkáš ty, ale tablet by mělo být ultramobilní zařízení, které zvládne internet a dokáže zabavit. A ne bestie postavená třeba na windowsech, která topí a musíš se o ni neustále starat.
Ve zbytku textu s tebou souhlasím.
Flash není zase až tak potřebný. Přes youtube si pustíš jakékoliv video. Pochybuju, že je tolik zajímavých webů s videama, abys oplakával to, že nemáš flash. A jak už jsem psal, za nějaké 3€ (teď nevím přesně) je k dispozici prohlížeč, který umí převádět flash na soubory podporované iPadem. Na žádném tabletů onlinovky hrát nebudeš, protože ovládání není dořešené, takže v tomto směru problém není. To, že nemá foťák/kamery bude vyřešeno v nové verzi.
Nevím, co na to říkáš ty, ale tablet by mělo být ultramobilní zařízení, které zvládne internet a dokáže zabavit. A ne bestie postavená třeba na windowsech, která topí a musíš se o ni neustále starat.
Ve zbytku textu s tebou souhlasím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5118
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2649
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2141
-
od cisadesign
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4100
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4634
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”