drivers
drivers
Zdravim! Stahl jsem si drivery na Nvidii, naistaloval pohoda, ale kdyz koukam na DvD tak je hrozne tmavy obraz, DivX na pohodu zadnej problem. Kdyz spustim control panel tak to jde, tak nevim, hledal jsem tam neco jako spoustet automaticky po startu ale nic tak nevim 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš v jiných programech obraz dobrý, myslím tím s odpovídajícím kontrastem a jasem, nebude to grafickou kartou, ale tím filmem na DVDéčku. Zkus jiné DVD s filmem. Může to způsobovat i nevhodný kodek či přehrávací program. Zkus jiný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
re:
Na starejch driverech to chodi i kodeky jsou v poho.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem podobný problém. Vyřešil jsem jej přes nastavení barev. Vlastnosti zobrazení -> Nastavení ->Upřesnit, pak na záložku s grafickou kartou a tam potom zvolit nastavení barev. Otevře se okno, kde je možné nastavovat jas, kontrast, vyvážení barev a další. Vlevo nad černým čtvercem je záložka "Použít změny barev pro" - tam vybereš možnost všechno. Já jsem tímto problém vyřešil. Snad se to podaří i tobě. Dej vědět, jak to dopadlo.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
re:
Diky moc PANE a je to. A mel bych tady jeste jeden takovej zadrhel s tema novejma ovladacema se mi ztratila polozka: Taktovani kmitoctu
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to nevim, ale možná bych zkusil ovladač odinstalovat a znova nainstalovat. Pokud to nepomůže, nevím ,kde by mohl byt problém. Možná je ovladač vadný nebo to tam není úmyslně (což si myslím, že je nesmysl). V tom případě bych se vrátil k původnímu ovladači, pokud s ním karta běhala bez problémů.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
re:
Praave ze ta to tam bylo tak jsem to nataktoval a kdyz jsem se tak znova hrabal tak uz to tam nebylo coz je divny
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak jsem říkal... zkus ten ovladač přeinstalovat
Ve standardním ovladači tahle možnost není aktivní. Musíš ji odmknout např. utilitkou CoolBits, která odemkne skryté nastavení karty.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
re:
tusil jsem ze to bude neco takovyho, me to ale nejde sloucit, jenom se mi otevre textak, nevim co s tim!
Tak to zkus ručně. V editoru registrů (Start/Spustit/regedit) najdi klíč:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak
V pravém okně by měla být položka CoolBits. Dvojklikem ji otevřeš, změň její hodnotu na 3 a zavři editor.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak
V pravém okně by měla být položka CoolBits. Dvojklikem ji otevřeš, změň její hodnotu na 3 a zavři editor.
Znáte pravidla?