zdravím,
nedávno mi odešla stará tiskárna a chystám se koupit novou.
Bohužel jsem se nikdy tiskárnami nezabýval a tak o tomto tématu nemám nejmenší tuchy podle čeho vybírat kvalitnější tiskárnu aby vydržela a měla ekonomický provoz.
Proto bych vás poprosil, jestli mi nemůžete poradit jak vybírat, nebo nějaký dobrý tip.
Potřebuju aby byla kombinovaná i se scannerem, který využiju docela často, tiskárna inkoustovka. Netisknu moc často, takže příliš využívaná nebude, proto nechci nic extra. Nejméně jistý jsem si u toho jak je to s cartridgema, já jsem zvyklý u staré tiskárny pouze na dvě, jednu černou a jednu barevnou, což ale jak jsem si všiml u nových není, a nevím teda co je nutné mít a nemít. Taky jsem slyšel že některé tiskárny netisknou ani černobíle když dojdou barvy.
Sháním jen něco pro běžné použití, tisk i barevný (jednostranný), do nějaké rozumné ceny vzhledem k tomu, že tiskárnu nepoužívám často.
Díky za rady nebo případné tipy.
Nová tiskárna+scanner
Re: Nová tiskárna+scanner
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Máme a jsme spokojení. Dobře kopíruje, má dobré ovladače, a spoustu šikovného nastavení v menu. Tiskne z karty, flash disku, umí na ně i scanovat. 5 oddělených inkoustů takže myslím že dobrý kup.
Máme a jsme spokojení. Dobře kopíruje, má dobré ovladače, a spoustu šikovného nastavení v menu. Tiskne z karty, flash disku, umí na ně i scanovat. 5 oddělených inkoustů takže myslím že dobrý kup.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nová tiskárna+scanner
Já mám doma Epson Stylus Foto PX710W. Umí vše, co by si mohl člověk na doma přát. Připojení USB,LAN a Wifi. Potisk DVD. Tisk z flešky a paměť. karet a opačně na ně scanovat. 6 násobná barevná náplň. Dva vnitřní zásobníky na papír a na fotopapír. Dá se k ní případně dokoupit duplexní jednotka na automatický oboustranný tisk. Jak jsem koukal, tak už se asi neprodává, má ale svého nástupce.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4887
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4225
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 10
- 2606
-
od falco_dee