Připadám si jako pako , ale nechápu, co mám s připojením mikrofonu...
Když se na něj snažím něco namluvit, tak se nahraje hudba, co mi jde do sluchátek a ne, co já mluvím...
Nevíte, kde je zakopán pes?
Máš mikrofon připojen opravdu na konektor mikrofonu? Buď je vadný mikrofon, nebo mikrofonový vstup. Odzkoušej mikrofon u kamaráda a jeho mikrofon, který je bezpečně funkční ve svém počítači. Též může být poškozen mikrofonní kabel mezi mikrofonem a jackem. Používáš integrovanou zvukovou kartu nebo samostatnou? V neposlední řadě to může být poškozený nebo nevhodný ovladač zvuku. Podívej se do správce zařízení zda tam není u zařízení otazník nebo vykřičník.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Jiný mikrofon právě v tuhle chvíli neozkouším. Tím tedy nezjistím ani, zda není něco se vstupem. Nicméně před dvěma lety, když jsem měl jiný mikrofon, to fungovalo. Ve správcích zařízení žádný otazník nebo vykřičník není. Nejspíš používám samostatnou zvukovou kartu. Jde když tak nějak přepnout na zvukovou kartu integrovanou? (Asi přes BIOS? V tom se nevyznám...)
Máš na kartě ještě jiný vstup, např. line in? Jestli ano zkus to přes něj i když to bude mizerné, jestli ten mikrofon vyloudí nějaký zvuk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Creative SB Live! Player 1024 Sound Card asi integrovaná nebude, mikrofon patří do růžové zdířky, čím zaznamenáváš zvuk? Máš tam vybraný správný vstup?
No, přiznám se, že nejsem z toho textu úplně moudrý... Co kdyby mi zvukovka odešla a já chtěl nahodit svou integrovanou zvukovku?
Povedl jsem Creative diagnostiku, ta dopadla dobře jak pro hardware, tak software.
Provedl jsem windowsovský test zvukového hardware, tam to dopadlo všelijak... někdy byl schopen rozpoznat hlas, někdy ne... (Někdy jsem měl pocit, že si ze mě robí prču)
Tady obrázek ze surround mixeru:
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.