Netbook do 8000 kč
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Netbook do 8000 kč
Zdravím, poohlížím se po netbooku, používal bych ho samozřejmě na net
a sem tam nějaké hry typu NFS World, Trackmania nebo Battlefield heroes, cena okolo 8000 , max 8 500.

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Netbook do 8000 kč
Jakš takš pochopím hraní her na noteboocích, ale hraní na netbooku? To už mi opravdu hlava bere..podobné téma se tu již řešilo!
Třeba zde: viewtopic.php?f=40&t=64352
Třeba zde: viewtopic.php?f=40&t=64352
-
- Pohlaví:
Doporučoval bych se podívat po novém na Aukru. Osobně jsem si tam koupil půl roku používaný netbook jenom za třetinu původní ceny, akorát mě trápí nízká kapacita ssd disku.
A jinak netbook si na hry rozhodně nekupuj, je to "sešit", se kterým můžeš surfovat na internetu.
A jinak netbook si na hry rozhodně nekupuj, je to "sešit", se kterým můžeš surfovat na internetu.

1015PN ti doporučím všemi 10. Jdou na IONu starší hry, třeba CoD 4 (ale to se trochu seká) GTA: SA, GH3, GH4, Minecraft, co jsem zatím zkoušel. Jestli ti teda nevadí že je 5Kč nad limit 
+ má výhodu ION na výkon a Intel na výdrž.

+ má výhodu ION na výkon a Intel na výdrž.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To si to hraní teda užiješ na 10 úhlopříčce
Netbooky nejsou na hraní! I když na jednom s dvoujádrovým Atomem a nVidia grafikou jsem si zahrál CoD 4
Rozhodně to ale není jejich primární určení. Netbooky jsou dělané na výdrž a převážně jen serfování na netu a lehčí kancl práce. Dobrá volba je tenhle, akorát nemá OS

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím že nejsou na hraní, chci ho hlavně do školy na prezentace, word a na net, ale myslel jsem to tak, že kdybych se hodně nudil abych na tom rozjel něco nenáročného. Na normální hraní mám Asus K70 ic 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
-
- Pohlaví:
Netbook na prezentace a do školy? To by možná chtělo Eee od Asusu, jsou celkem levná, ale výkonná a dostačující. Sám mám jedno obdobné, ale pro lepší mobilitu jsem zvolil ssd disk, který snáší horší zacházení a je rychlejší než většina ostatních ntb hdd, daň za to je ale nízká kapacita za vysokou cenu.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”