Zamrzá obraz, pomůže jen restart* Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zamrzá obraz, pomůže jen restart*
Pořiď si nový disk. Bude se to zhoršovat až nakonec přijdeš o všechna data.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ty si nejaký Spam-Bot ? Nebo co ? Ja mám HDD ďalší o 5 metrov položení mám ich dosť ale ja si viem veci vážiš a skúšam to všetko len aby som ho opravil...
Narozdiel od ľudí, ktorý sú blbý nebudem uvádzať príklady ale v dnešnej dobe sú ľudia lajbavý, mantavý spraviť/opraviť hociakú vec a namiesto toho ju vyhodia a kúpia si druhu. 

-
- Pohlaví:
Už jenom upozornění Caution - upozornění, by Tě mělo varovat a postupovat dle toho co napsal kolega.
Toto upozornění není nějaká zbytečnost ve smyslu vtipné hlášky "Haha, něco se pokazilo", osobně bych zálohoval a koukal po nové disku. Brzy se tam objeví Bad anebo ill.
Toto upozornění není nějaká zbytečnost ve smyslu vtipné hlášky "Haha, něco se pokazilo", osobně bych zálohoval a koukal po nové disku. Brzy se tam objeví Bad anebo ill.
Ok ja mám zálohovane... ešte sa skúsim popýtať a ak nie tak mením. Môžte lock !
-
- Pohlaví:
Re: Zamrzá obraz, pomůže jen restart* Vyřešeno
Seběvědomí ti určitě nechybí a tak trochu se divím, žes to neopravil a hledáš rady. Můj děda říkal, že všechno jde, jenom mrtvá koza se musí táhnout, ale není to pravda. Pokud vylágruješ ložiska u auta, také je neopravíš, ale vyměníš.
Zelená fajfka vpravo nahoře, vyřešeno=lock.
Zelená fajfka vpravo nahoře, vyřešeno=lock.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2274
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
- 15
- 8362
-
od atari
27 bře 2025 13:08
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4352
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 7
- 2552
-
od AirCrew