zdravím,
mám taký problém s pc ... mám Toshiba L300D a na nej Win Vista Home Premium...
vždy keď sa počítač preťaží, stmavne mi obrazovka (nevypne sa) a počítač nereaguje .. najskôr som si myslel že to bude len problém s obrazovkou ale mýlil som sa lebo keď som mal pustenú hudbu a stalo sa mi to, hudba sa vypla. začalo to asi pred mesiacom a vtedy len raz za čas ale teraz si už nemôžem ani counter strike zahrať :/ .. zapnem cs, zamrzne, pozerám film, zamrzne.. vždy keď sa pc preťaží tak zamrzne .. keď sa to stane už musím len vypnúť pc tlačítkom ktoré treba podržať 10 sekund .... nechápem tomu..nedávno som povysával ventilátor... už neviem čo mám robiť skúste mi niekto poradiť pls
nezvyčajné zamŕzanie pc
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nezvyčajné zamŕzanie pc
Zkus změřit teploty HW Monitorem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
hmm neviem ako sa to robí..som začiatočník
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
nom uz stahujem
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 19:42) ---
toto mi odmeralo..
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 19:42) ---
toto mi odmeralo..
Zpět na “Problémy s hardwarem”