Zdravím, nutně bych potřeboval poradit....jednoho krásného odpoledne jsem restartoval pc a při nabíhání systému na mě vyskočilo spousta upozornění o změnách v registru v programu ad-watch, omylem jsem některé cca ze 40 zápisů zakázal, nikdy se totiž nestalo že by by win na mě tohle vychrlil....a ouha po dalším restartu nedá spustit většina programů....včetně rundll32, regeditu....a dalších programů....naštěstí v běžném režimu některé programy spustit jdou kmplayer:) a správce úloh. V režimu nouzi jde spustit i regedit, jenže je problém, že nevím co mám v registrech opravit aby to šlapalo jako při "nezdařilém" startu...
Chtěl jsem spustit ad-watch a zkusit vypátrat změny, jenže je jeden z programů, který se odmítá spustit:( a nejde spustit ani v nouzovém režimu:(((
Dokážete někdo poradit jak registr opravit, s tím abych instaloval nějaký program-protože ten se stejně nenainstaluje....:(
Pls pomozte, zn.: hledá se expert na reg.
chyby v registru paralyzovaly win XP
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
chyby v registru paralyzovaly win XP
Počítač: ANO! 

-
- Pohlaví:
Re: chyby v registru paralyzovaly win XP
To je zřejmě problém se zastaralým Ad-Awarem. Nezkoušel jsi třeba CCleaner, který v PC jistě máš?
A co bod obnovení?
A co bod obnovení?
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zzkoušel jsem při spuštění poslední fungující konfiguraci, bohužel bod obnovení nemám.
Co se týče v ccleaneru, ten opravdu mám v pc ale nejde spustit, nýbrž je jeden z těch který nejde spustit....naproti mozzila či thunderbird je v pohodě, ale to je jen menšina...při pokusu spustit ccleaner nebo jiný program se objeví typická hláška: Tento soubor nelze otevřít....blbalbabla zkusit vybrat ze seznamu nebo vyhledat pomcí webové služby...
Prostě někde došlo k chybě a zakázal jsem něco co systému řiká že má exe soubory spouštět...:((....prostě nějaká základní hodnota v registru byla změněna tak že to teď vyvádí tohle:((
Co se týče v ccleaneru, ten opravdu mám v pc ale nejde spustit, nýbrž je jeden z těch který nejde spustit....naproti mozzila či thunderbird je v pohodě, ale to je jen menšina...při pokusu spustit ccleaner nebo jiný program se objeví typická hláška: Tento soubor nelze otevřít....blbalbabla zkusit vybrat ze seznamu nebo vyhledat pomcí webové služby...
Prostě někde došlo k chybě a zakázal jsem něco co systému řiká že má exe soubory spouštět...:((....prostě nějaká základní hodnota v registru byla změněna tak že to teď vyvádí tohle:((

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak jsem problém vyřešil, jak jsem předpokládal...problém byl v asociaci s exe a lnk soubory...mozna se jeste neco objevi ale tohle bylo zasadni....takze kdyby se to nekomu stalo z vas muzete to resit rucni upravou v registrech exefile a polozce .exe anebo si muzete stahnout hotove soubory pripravene pro import do vaseho registru. Najdete je zde: http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm
Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko...proto instalacni cd zustane tam kde je:-DD
Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko...proto instalacni cd zustane tam kde je:-DD

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”