Zdravim.
Měl jsem kdysi vypalovačku TEAC, která jednou odešla. Problém je v tom, že na tý starý jsem si vypálil fotky a kdejaký zálohy. Všechno na ní fungovalo, ale když to DVD vložim do tý nový, tak se mi ani nenačte. Jako bych ho tam vůbec nedal. Dá se s tim něco dělat?
Co s prázdným neprázdnym DVD?
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
kdy si ty média zkoušel naposled ? mohlo by to taky být tím, že jim skončila životnost ( a jsou nečitelná
).
Pro jistotu bych je vyzkoušel na nějaké další mechanice

Pro jistotu bych je vyzkoušel na nějaké další mechanice
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Zkus si nějakým programem (je jich spousta - třeba IsoBuster) vytvořit image souboru z toho CD. Nevšímej si toho, že tam nic nevidíš. Pokud tam je něco čitelného, tak to ten program uvidí. Takto vytvořený ISO obraz pak "namontuj" do virtuální mechaniky (např. přes Daemon Tools) a tam uvidíš, co máš ve skutečnosti na tom CD.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Tak nic. Po vložení dvd do mechaniky se vůbec nic nedělo. Dal jsem aktualizovat a jediný co jsem měl v IsoBusteru napsáno bylo, že je to prázdný a proto jsem nemohl ani vytvořit obraz. Nemáte někdo ještě radu??? Začínám se obávat nejhoršího.
PS: Mám to na Verbatimech a jak tady o nich čtu, tak jsou to pěkný šlupky
PS: Mám to na Verbatimech a jak tady o nich čtu, tak jsou to pěkný šlupky

K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
V jakém slova smyslu myslíš to "šlupky"? Já používám pouze Verbatimky a nechci nikdy jiné.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Luboš píše:V jakém slova smyslu myslíš to "šlupky"? Já používám pouze Verbatimky a nechci nikdy jiné.
V tom případě se vyhni Verbatim made in India...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”