Je to použitelné? Vyřešeno
Re: Je to použitelné?
Tak dobrá.Mě tedy XP vyhovuje.Takže bych se chtěl zeptat zda-li je levnější si složit herní PC nebo si koupit již sestavený..
Mc-Buddy
Určitě složit. Kolik na to máš?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
XP už to má za sebou.
Lepší je si to poskládet nebo nechat poskládat. Hotové sestavy jsou málokdy vyrovnané a z kvalitních komponent
Lepší je si to poskládet nebo nechat poskládat. Hotové sestavy jsou málokdy vyrovnané a z kvalitních komponent
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No poskládat to mi nedělá problém.A kolik na to mam? Jsem 15ti letej puberťák co se hlásí na střední elektrotechnickou
...Takže teď moc nemám ale od tohoto měsíce šetřím
..nejdříve si našetřim na LCD monitor.Ale zpátky k tomu Pc..chtěl bych se zeptat na levnou a dobrou základní desku která bude vyhovovat dalším herním komponentům :)

Mc-Buddy
Ale my potřebujem vědět, do kolik tisíc ten počítač chceš složit ..
No chtěl bych aby mi to stálo co nejméně a abych to mohl časem dále upgradovat
Mc-Buddy
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Čím míň do toho dáš, tím bude víc omezený upgrade. A když pak s tím upgrade budeš váhat, tak skončíš zase u lepšího kancelářskýho PC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Ok...jelikož teď peníze opravdu nemám tak netuším.Tak jaký by jste mi doporučili rozpočet?Nejvíc asi musím dát do základové desky..
Mc-Buddy
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 75010EC901
Takhle nějak by byl základ. Ale ani na tom si nic moc nezahraješ.
Ale kdyby se do toho dala GK tak by stačila levnější deska (Asus, Gigabyte) tak už by na to maj něco jelo. Ale v ati se nevyznám tak snad někdo jiný
Takhle nějak by byl základ. Ale ani na tom si nic moc nezahraješ.
Ale kdyby se do toho dala GK tak by stačila levnější deska (Asus, Gigabyte) tak už by na to maj něco jelo. Ale v ati se nevyznám tak snad někdo jiný
Naposledy upravil(a) Vlkodlak dne 01 bře 2011 17:32, celkem upraveno 1 x.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli nemáš žádný prachy a začínáš teprve setřit na monitor tak co tady řešíš? Než ty ušetríš na novej komp budou už jiný komponenty za jiný ceny takže se ti tady s tim nikdo zbytečně asi skládat nebude
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
Já vím..monitor budu mít do měsíce.A máte pravdu teď to řešit je asi zbytečné
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Bře 2011 17:38) ---
Ale přece jenom,já si ty peníze seženu,takže se ptám jen na základní desku..kterou by jste mi doporučili?
Smazán duplicitní příspěvek. Pic
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Bře 2011 17:38) ---
Ale přece jenom,já si ty peníze seženu,takže se ptám jen na základní desku..kterou by jste mi doporučili?
Smazán duplicitní příspěvek. Pic
Mc-Buddy
15 roků..ty chodíš pracovat místo školy, co ? 

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”