Jak mohu sloučit HDD když ho mám na dvě části?
Asi před dvouma rokama jsem si koupil HDD 250 GB a rozdělil jsem si ho na dvě části,kvůli předchozí ztrátě dat.Ale dnes mi to už nevihovuje a chtěl bych tyto dva oddíli sloučit.Při instalaci Windows XP to sloučení nikde nebylo pouze další rozdělení.A tak se ptám jestli to jde nějak udělat aniž bych musel přeinstalovat systém.A jestli to nepůjde tak jak to mám vlastně sloučit?
Jak mohu sloučit HDD když ho mám na dvě části?
Re: Jak mohu sloučit HDD když ho mám na dvě části?
skus EASEUS Partition Manager me to s nim slo ale jestli mas data i na druhym oddilu tak o ne mozna prides
Just Fucking Google It!
To mě je jasný ty si sna můžu hodit do druhé (systémové) části HDD nebo přetáhnout na flash disk.
Ponech první oddíl, z druhého zazálohuj data.
Druhý oddíl pak smaž (a jestli nebyl primární, nýbrž logický, pak musíš smazat i rozšířenou oblast) a potom nějakým programem (např. zmiňovaný Easeus Partition Master) zvětši první oblast na maximální velikost.
Druhý oddíl pak smaž (a jestli nebyl primární, nýbrž logický, pak musíš smazat i rozšířenou oblast) a potom nějakým programem (např. zmiňovaný Easeus Partition Master) zvětši první oblast na maximální velikost.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zkoušel jsem to ale napsalo to že to nejde sloučit se systémovým diskem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1734
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-