Ahoj, chci se zeptat čim by se mohl zpomalovat vykon pc
učitelka říkala že se si o hodne zpomalil počitač.. řikala že jeji syn stahuje hry a od te doby to je nejeake pomale prosim muzete rict co s tym? muze to byt vir?
este se chci zeptat.. stahl jsme si AVG Pc Teneup skusebni verzi zapl jsme skenovani problemů 4 597chyb
pise to opraveno xxx z 4 597 ty chyby jsou opavene uplne? (naporad?)
Zpomalovani Pc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zpomalovani Pc
Pravděpodobně si stáhl i nějaký vir, či-li zkontrolovat PC antivirovým programem. Ne vždy se dají všechny viry odstranit tímto způsobem a je třeba zásah odborníky, nebo našeho fóra. Na obecný dotaz nejde více poradit. V každém případě by měl být PC chráněn firewallem a antivirovým programem a pravidelně provádět údržbu PC třeba programem Ccleaner, nebo podobným. Pokud nemáš potřebné znalosti, buď požádat o pomoc někoho zkušeného, nebo dát PC do servisu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- fiddel
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zpomalovani Pc
projel jsem PC 2x programem Avg Pc Tuneup mohu tomu důveřovat že to nejake viry odstranilo? dal jsem skenovat a opravit... jelo to cca 30 minut pak do nahlásilo že je to opravené pak jsme to spustil znova a naslo to msito cca 4000 chyb už jen 16 .. a pak jsem to pustlil po 3 a uz nenaslo žádné .. nikdy jsme ten program nepoužíval a nevim teda jestli to je 100%ní nebo znáš lepší a kvalitnější? který je zadarmo? dyžtak prosim napis