Nokia 3110 rozbitý display Vyřešeno
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nokia 3110 rozbitý display Vyřešeno
Dobrý den, mám problém nedávno jsem si tupec čistli starý telefon nokia 3110 a náhodou se mi utrhl display, spoj je roztržený v třičtvrtině jeho délky blíž k desce. Nešlo by to tam nějak připájet nebo něco takového. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Nokia 3110 rozbitý display
Co si s tím tropil? Obávám se že toto bez nového kabelu neopraviš.
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No snažil jsem se to vyčistit a už to bylo roztrhly no, a opravdu by to neslo pripajet, ten telefon je z 1997 takže náhradní díly asi už nebudou k sežení.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Dík, ale je to aukce, to už si rači koupím novější 5110 přes sbazar, a propo nechtěl by se někdo zbavit svého starého telefonu podobnému Nokia 5110 atd.
Takovýto mobil se snad nevyplatí opravovat.(nic ve zlém) dnes jsou mobili docela levné
Mc-Buddy
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jo já vim, ale přišlo mi to docela líto mám rád staré, né že bych je používal sám mám Nokia 5230, ale zajímalo mě jestli to mám vyhodit, nebo jestli to jde spravit.
Stím ti neporadím.Už několikrát jsem si rozbil mobil a nestál malé peníze a stejně jsem ho vyhodil.Dnes toho lituju mohl jít opravit.Ale tendle starý telefon asi nepůjde jelikož neseženeš díly a připájením těch kontaktů by to asi také nešlo.Nevím
Mc-Buddy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2721
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”