S kamarádem si na půl platíme ofi WoW, včera asi v 16:00 poslal peníze, nevíte jak to reálně přijde? Jestli to bude ještě dnes, nebo až v pondělí? Nebo to chodí i přes víkend?
Vím že dřív to byly 3 dny, ale nevím jak to je teď.
Jak dlouho trvá, než dojde bankovní příkaz?
Re: Jak dlouho trvá, než dojde bankovní příkaz?
Jestli posílal přes net, tak se dá nastavit datum splatnosti. Defaultně myslim do druhého dne.
Win 7 x32, AMD Athlon X2 64 5600+ (2.9 GHz), 2 GB RAM (DDR 2), Gigabyte Radeon HD 5670, Seasonic 400 W, HDD Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB
Jo jo, přes net, ale nebylo to tak, že by zadal číslo karty, ale myslím že to poslal přes Internetbanking.
A do druhého dne jako do 24 hod?
A do druhého dne jako do 24 hod?
-
- Pohlaví:
Záleží na Bance, datum splatnosti je kdy to banka odesílá. Zpravidla to le bývá převedeno druhý den.
Druhý den, ale pracovní!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
To vím, že to o víkendu nedojde. I když je mi 12
Ale tak jsem zjistil, že to objednával ne rovnou pro Blizzard ale poslal peníze e-shopu a dostane klíč na aktivování hry na mail. Vidím to na pondělí, protože mu v pátek večer psali že platba byla přijata, a klíč bude v dalším e-mailu.

Ale tak jsem zjistil, že to objednával ne rovnou pro Blizzard ale poslal peníze e-shopu a dostane klíč na aktivování hry na mail. Vidím to na pondělí, protože mu v pátek večer psali že platba byla přijata, a klíč bude v dalším e-mailu.
Stejně tak zvládneš si toto najít na stránkách banky, i když je ti 12 

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
No jo, ale to je jako u pošty, dnes podáte zítra dodáme a balíček ti přijde za týden. Chtěl jsem se tu zeptat, jestli tu někdo nemá dlouhodobou zkušenost, za jak dlouho to tak většinou dojde 

Když je to stejná banka, tak myslím ještě ten den. Do jiné banky 1-3 dny, ty 3 dny by mělo být maximum. Týká se to všedních dnů. A nebo se dá přeptat rovnou v bance.
-
- Pohlaví:
Fílek píše:No jo, ale to je jako u pošty, dnes podáte zítra dodáme a balíček ti přijde za týden. Chtěl jsem se tu zeptat, jestli tu někdo nemá dlouhodobou zkušenost, za jak dlouho to tak většinou dojde
Podívej Fílku, to je různé. Záleží na poště, jak se ten kterej pošťák vyspal atd. Obecně, když to podáš v pondělí pak ve středu je.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
3 dny maximum. Já mám třeba FIO a tam si můžu připlatit zanedbatelnou částku a je to posláno spěšně a třeba ještě ten den odpoledne to tam je. Záleží taky jestli jsi to posílal na účet v ČR a nebo někde do ciziny. Nejlepší jsou ale platby opsáním čísla karty, platnosti a těch 3 čísel vzadu. To je pak zaplaceno hned
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No právě že jsem myslel že to posílal do ciziny, ale posílal to do ČR. Myslíte, že když to platil ve čtvrtek, že by to tam mohlo u nich zítra být?
Blue Spirit: no já vím, ale u banky to asi nebude že by se špatně vyspali
Blue Spirit: no já vím, ale u banky to asi nebude že by se špatně vyspali

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”