Levné Letenky.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Polkiking
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Levné Letenky.

Příspěvekod Polkiking » 06 bře 2011 21:48

Čus lidi , nevíte kde bych mohl sehnat levné letenky spáteční , co nejlevnější pro dva lidi asi tak ... a nezáleží kam na destinaci nejlepe z Brna nebo i z prahy ci jinde z CR mozna by byla i bratislava asi a víděň ... já se v tom moc nevyznám ale rád bych se proletel už konečně ... tak kdyby ste nekdo o necem vedel a mohl me pomoc byl bych neskonale vděčen :) :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Bře 06, 2011 10:47 pm) ---

fakt nikdo nic nevíte a ani trošku netušíte nevyznáte se ani kde bych tak se mohl zeptat či sehnat ... :(
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Levné Letenky.

Příspěvekod mike007 » 06 bře 2011 23:09

Nevím, jestli to ještě tak funguje, ale nejlevněji se dá létat například s Ryanair. Před čtyřmi lety jsem letěl do Anglie za 200Kč :) Jsou tam ale různá omezení. Jestli jsi ale v životě neletěl, tak si spíš připlať a leť něčím rozumnějším, aby sis o létání neudělal špatný obrázek :wink:
S vyhledáním letenek a zabookováním ti pomůže třeba pelikan.cz
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”