eset nod 32
eset nod 32
Ahojte,přeinstaloval jsem si windwos 7 x32 na windows 7x64 ale problem mam s esetem mam ho zaplaceny na roky ještě ale v nové windowsu mi nejde spustit protože neni v souboru registru,jak mám udělat aby mi to jelo,vše ze stareho win7 mam pořad v pc.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: eset nod 32
Toho NODa musíš přeinstalovat. Ten jen pomocí složky v Program Files nepřeneseš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jenomže pc ja mám složeny a nod mi dělla ten člověk co mi to instaloval,a nevěděl že budu potřebuju aji zbytek toho cd a klič.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Z webu si stáhni instalaci 64bit verze a zadej tam klíč, který jsi dostal při koupi licence
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Problémy s hardwarem”