Zdravím všechny, mám takový problém. Při hraní Day of Defeat Source, mi najednou klekl počítač...jako kdyby pojistky, jenže to jsem vyloučil hnedka, co stále svítili světla a na obrazovce s mi objevil obrazek, že není připojena k PC..a hlavně kuli tomu, že jsem ucítil smrad ,,spálenýho" počítače. Je možné, že odešel zdroj? Přišlo mi, že smrděl on, ale nevím to jistě, protože než jsem se dostal z šoku, chvilku to trvalo a smrad už nebyl tak velký. Ale zdroj byl docela zahřátý. Poslední dobou mé Pc docela zlobilo.. Někdy při provozu začal hučet a to docela nahlas, je možné, že to mělo s tímto jeho koncem něco společného??? Počítač je starý zhruba 6 let. Mám koupit nový zdroj?
Rozmontoval jsem Case abych se mrknul dovnitř, ale nemyslím si že jsem viděl něco ohořelého ...zevnitř se všechno zdálo v klidu...byl hodně zaprášený, tak jsem ho se zručností chirurga očistil vysavačem (který se mi taky rozbil). NA OKO SE ZDÁ BÝT VŠE V POŘÁDKU. Case jsem dal zase do kupy a nijak jsem to už nezkoumal. Ani nezkoušel zapínat nic...
Přepálený PC??? Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přepálený PC???
Vítej na PC-HELP
Ani to do zásuvky nezapínej. Vyhodíš zas akorát pojistky.
Čuchnul si ke zdroji? Pokud je spálenej, ucítíš to. Jestli nemá deska známky ohoření, možná přežila. Ale to zjistíš jen s jiným zdrojem.
Podle toho stavu celého PC to je zdroj na 99%.
Ani to do zásuvky nezapínej. Vyhodíš zas akorát pojistky.
Čuchnul si ke zdroji? Pokud je spálenej, ucítíš to. Jestli nemá deska známky ohoření, možná přežila. Ale to zjistíš jen s jiným zdrojem.
Podle toho stavu celého PC to je zdroj na 99%.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zdroj se vyměnil, ale stejně to nefunguje... Žěby něco s MB?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsem psal, pokud máš smůlu, odnesla to i deska. Narhuji dát PC do servisu.
Co to je za nový zdroj? Máš zapojené napájení CPU? V desce máš 20+4pin zapojený? Co to je za desku?
Co to je za nový zdroj? Máš zapojené napájení CPU? V desce máš 20+4pin zapojený? Co to je za desku?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Clear CMOS.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přepálený PC??? Vyřešeno
Takže...odnesl to zdroj, procesor a RAMky...:( ale už tam mám výonostně to samí....než budou finance na lepší. Tímto končím tenhle příspěvek a
všem děkuji za nápady..
všem děkuji za nápady..
Zpět na “Problémy s hardwarem”