Nenačtení systému
Nenačtení systému
Dobrý večer, snad nebudu moc spamovat. Potřeboval bych poradit. Velmi se mně sekal počítač, a tak jsem ho zkusil restartovat. Avšak místo normálního spuštění objevila pouze černá obrazovka s myší uprostřed a nešlo mi to dále, i když jsem to hodinu nechal. Tak jsem spustil nouzový režim s podporou sítě nebo jak se to jmenuje. Používám antivirový systém COMODO, nevím, nakolik je dobrý, ale firewall je prý jeden z nejlepších. Avšak v nouzovém režimu nemohu provést žádnou kontrolu. Je na to prosím nějaké řešení, nebo je systém odepsaný? A je to vůbec software chyba, nebo mi např. mohlo odejít i něco z hardware?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenačtení systému
Jestliže v nouzovém režimu naběhne systém, spusť kontrolu systémového disku s opravou případných chyb. Kontrola proběhne po restartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dobrý den, děkuji, vyzkoušel jsem, ale bohužel se nic nezměnilo, kontrola probíhala asi 3 hodiny.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když to spustíš normálně a zkusíš přes správce procesů spustit "explorer.exe"?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se v nouzovém režimu do Správce zařízení, zda tam není u něčeho "?", nebo"!".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2428
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7317
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3229