Dobrý den, mám dotaz ohledně bezdrátového setu (myš + klávesnice). Jak je na tom odezva oproti drátu ? Chci se zeptat taky k senzoru našel jsem většinu bezdrátových myší se senzorem jenom 1000dpi, není to málo ? A nejsou bezdrátové sety poruchovější ?
Našel jsem jeden set Hama RF3000, a můžu ho sehnat za 250,-. Má to cenu ?
Díky moc
Bezdrátový set: jakou má odezvu oproti drátovému?*
Bezdrátový set: jakou má odezvu oproti drátovému?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 bře 2011 08:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Bezdrátový set“ – Bezdrátový set co? Bezdrátuje? Setuje? Copak nám ta mrška jenom dělá? Nebo nedělá?
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Bezdrátový set“ – Bezdrátový set co? Bezdrátuje? Setuje? Copak nám ta mrška jenom dělá? Nebo nedělá?
-
- Pohlaví:
Re: Bezdrátový set
S laciným setem (myslím, že to byl Creative) jsem si zažil peklo. U myši se po nějaké době ochodilo zacvakávání dvířek na baterky a postupně se i "sešlapala" pružinka od baterek. Po nějaké době jsem to vzdal a koupil pořádnou drátovou myš, na kterou jsem si díky bezproblémovosti rok téměř nevzpomněl- funguje bez jediného problému a nemusím řešit baterky.
Pokud ale existuje samonabíjecí myš (podobně jako hodinky, které se nabíjí pohybem), tak to je jiná. To aale asi nebude případ setu Hama za 250,- Osobně si myslím, že to cenu nemá.
Pokud ale existuje samonabíjecí myš (podobně jako hodinky, které se nabíjí pohybem), tak to je jiná. To aale asi nebude případ setu Hama za 250,- Osobně si myslím, že to cenu nemá.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Bezdrátový set
Pokud tě zajímá odezva, tak předpokládám, že na tom chceš hrát i hry. V tomto případě bude bezdrátová myš ohledně hraní téměř nepoužitelná, jelikož půjde velmi snadno "utrhnout".
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 bře 2011 08:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazal jsem duplicitně odeslaný příspěvek.
Důvod: Smazal jsem duplicitně odeslaný příspěvek.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10692
-
od maschke0
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 22:24
-
-
- 7
- 2342
-
od buchtik
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4434
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4131
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-