Co znamená tenhle error ?
Co znamená tenhle error ?
setcaptionCU: Access violation at address 093396E0 in module UpdCHeck.dll. Read of address 000002BC
Re: Co znamená tenhle error ?
Při jaké příležitosti vyskočil?
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
to je právě to co nevím , buď při instalaci hry nebo u qipu(ten taky občas něco zahlásí) , měl sem zaplý oboje .... ale vidím to na tu instalaci
A instalace čeho?
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
gta 4 , ted to udelalo i u battlefield bad company 2 , řekl bych že mám problém s mechanikou , bad company mi nejde nainstalovat , když tam to DVD dám tak to vydává takový sekavý zvuky a nenačítá se to , ach jo a to je to novej noťas ....
skus ty hry stahnout do pc jako image (ISO) a nainstalovat. pak poznas cim to je podle toho jestli ti ta chyba vyskoci pri kopirovani na disk nebo pri instalaci.. sw treba powerISO nebo google xD
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neinstaloval jsi si na PC před touto hláškou nějaký antivirový program a pokud ano, jaký?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
avast , instaloval jsem všechno , mám totiž nový NTB , a zatím s ním nejsem moc spokojen , pomalý načítaní windows a přihlašování , při vypínání problikává černá obrazovka a opožděně se vypíná nějakej proces (začlo dělat až po nainstalovaní ovladaču GK) (kvuli tomu jsem taky zakládal téma) , ted ta mechanika .....
ntb http://www.mironet.cz/sony-vaio-vpcf13m ... +dp113056/
// a ta hláška je u qipu , ted mi to udelalo
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2011 20:35) ---
tak a aspon ted vím že mechanika neblbne , ten BF BC2 jsem zkoušel instalovat na jiný PC a taky to nejde ... nevím proč , na dvd není ani škrábanec , a papírek o koupy už nevím kde mám , mám dotaz a vím že se tu o tom nemluví ale řekl bych že tohle je legální , mohl bych si jednoduše stáhnout iso z internetu a vložit tám svůj klíč ? měl bych strach protože reloaded , razor a pod si ty iso upravují ne ?? a jestli to tu řešit nemůžu tak to smažu no , ale klíč mám koupenej no ...

ntb http://www.mironet.cz/sony-vaio-vpcf13m ... +dp113056/
// a ta hláška je u qipu , ted mi to udelalo
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2011 20:35) ---
tak a aspon ted vím že mechanika neblbne , ten BF BC2 jsem zkoušel instalovat na jiný PC a taky to nejde ... nevím proč , na dvd není ani škrábanec , a papírek o koupy už nevím kde mám , mám dotaz a vím že se tu o tom nemluví ale řekl bych že tohle je legální , mohl bych si jednoduše stáhnout iso z internetu a vložit tám svůj klíč ? měl bych strach protože reloaded , razor a pod si ty iso upravují ne ?? a jestli to tu řešit nemůžu tak to smažu no , ale klíč mám koupenej no ...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3255
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 16:21
-
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 1232
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-