počítač se nezapne
Re: počítač se nezapne
no vylepšovat ho moc nebudu, jediné vylepšení bude nová dvd vypalovačka a rozšíření RAMky (1gb je už fakt málo, soudruzi ve fujitsu siemens asi u toho nemysleli, dali tam 1gb ram a vistu
)

Tak co tady pak řešíme když ti to vyhodí pojistky a potom musíš větrat.To je snad jasný že to je zdroj.
ve zdroji pojistka je ale v nakejch zdrojich je pripajena (trochu nechapu) a pokud ti ty pojistky vypadli po tom co si to odprasil tak si v tom asi neco vyzkratoval takze zkontroluj jestli nemas treba nekde nakej kus kovu na tistenym spoji. btw, Windows Vista, Fujitsu Siemens Computers SCALEO P neni moc dobrej popis pc.. a napis co mas presne za zdroj (znacka, wattaz)
Just Fucking Google It!
ve zdroji pojistka je ale v nakejch zdrojich je pripajena (trochu nechapu) a pokud ti ty pojistky vypadli po tom co si to odprasil tak si v tom asi neco vyzkratoval takze zkontroluj jestli nemas treba nekde nakej kus kovu na tistenym spoji. btw, Windows Vista, Fujitsu Siemens Computers SCALEO P neni moc dobrej popis pc.. a napis co mas presne za zdroj (znacka, wattaz
nojo, já vím že ten popis není nic moc, ale v hardwaru se prd vyznám..

a s tou pojistkou se to právě řeším, třeba ji najdeme.. není nad to mít v rodině někoho kdo rozumí elektrice

--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Bře 13, 2011 11:37 am) ---
hmm, tak pojistka nenalezena.. asi ji velmi důkladně schovali :/
cotoje za zdroj? aspon znacka. nekde tam ta pojistka bejt musi pokud to neni china deluxe xD
Just Fucking Google It!
něco jsem ze zdroje opsal, snad to je ta informace co tu po mě chcete 
FSP group inc, fortron - source
FSP350 - 60HC
btw. v čínských zdrojích nejsou pojistky? xD

FSP group inc, fortron - source
FSP350 - 60HC
btw. v čínských zdrojích nejsou pojistky? xD
no včera jak sem ho chtěl naposledy zapnout, tak cca po 5ti sekundách to vyhodilo elektriku.. poté sem ho zapnout již nezkoušel, a ted navíc byl zdroj odpojen a vyčištěn od prachu (pojistka nenalezena), takže se budu muset poprat se zapojením kabelů na své místo 

ta pojistka tam nekde musi bejt, fortron je kvalitni znacka a pochybuju ze by do toho nedavali pojistky. skus ten zdroj zapojit do site (bez pc) a na atx spoj zelenej a jakejkoliv cernej drat jestli to bude neco delat
Just Fucking Google It!
nekopne mě to? 

to poznas..
pokud nespojis neco jinyho tak ne. pro klid v dusi to muzes propojit a az pak zapojit

Just Fucking Google It!
jasně, jestli se mi nic nestane, tak sem ještě napíšu 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3058
-