SOS-Umrel mi laptop! Vyřešeno
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: SOS-Umrel mi laptop!
Tak se asi nedozvime jak dopadl notebook no 

Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
Ale ano! Jen jeste nedopadl. Docela vazne jsem onemocnela a k tomu jsem nemela penize na kupovani baterii. Ted, s jarem, je mi lepe a vracim se k puvodnim problemum s mym laptopem. V nejblizsi dobe planuji hledani po inetu koupe nove baterie "Pavilon cosi" za co nejpratelstejsi cenu. Jsem moc rada, ze se ozyvate a dekuji za podporu a za to, ze nezapominate!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych tu baterku nekupoval. Není to levná záležitost (od 1500,-) a vůbec to nemsuí být baterkou. Pokud dobře čtu, tak po připojení laptopu bez baterie k síti taky nenaběhne. Takže baterka ten stav určitě nezmění 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Aha ... dekuji. Takze zmenim plan a laptop nejprve nekam odnesu ... ze? Tak pristi tyden. Ozvu se.
d1amond píše:Já bych tu baterku nekupoval. Není to levná záležitost (od 1500,-) a vůbec to nemsuí být baterkou. Pokud dobře čtu, tak po připojení laptopu bez baterie k síti taky nenaběhne. Takže baterka ten stav určitě nezmění
Jsem z toho cela pryc - takze vy si myslite, ze laptop ma "nabehnout" uz kdyz ho zapnu do site bez baterky? A protoze nestartuje, tak je defi zniceny? Nic jsem neudelala, jen jsem na nej nesahla asi 3 roky. Mam tolik starosti se svou nemoci, ze jsem na nej ani nepomyslela, ale ted by se mi uz zase hodil. Diky za radu ze nemam kupovat ani baterku - asi bych jen vyhodila penize.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, pokud po zapojení do sítě (bez baterky) nenajede, baterka s tím nemá co dělat. Jiná věc je adaptér. Jestli je nefunkční, tak nenabíjel ani baterii, a ani nedával napájení přímo.
POkud by byla šance najít někoho, kdo má stejnou koncovku na šňůře, zkusil bych jinou tu nabíječku. To znamená někoho, kdo má stejný laptop nebo alespoň značku.
POkud by byla šance najít někoho, kdo má stejnou koncovku na šňůře, zkusil bych jinou tu nabíječku. To znamená někoho, kdo má stejný laptop nebo alespoň značku.
Dekuji, d1amond, s jarem je mi pomalu lepe a snad uz do mesice se nekam s tim mym laptopem dobelham. V pristim zivote se hodlam narodit jako muz a odmala se vrhnu na PC ... hardware, software, programovani ... chjo.
Dobry den, konecne jsem se nekam dopotacela ... zajela jsem do Electroworldu, kde mi ochotni prodavaci poradili - byl to adapter!!! Mam radost, protoze jsem koupila novy za 700 Káčé a unikla jsem zbytecnemu nakupu baterky. Diky vsem za napady!!!
A aby rec nestala ... v mezidobi se mi odporoucela tiskarna ... blika a nechce zhasnout. Mam nacit nove vlakno nebo by pro babicku stacilo toto, jedno?
A aby rec nestala ... v mezidobi se mi odporoucela tiskarna ... blika a nechce zhasnout. Mam nacit nove vlakno nebo by pro babicku stacilo toto, jedno?
zaloz novy tema a tohle zamkni jestli to je vsechno k tomu ntb
Just Fucking Google It!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
No vida, 1500,- za baterku ušetřeno:)
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chod do servisu- mne takto umrel môj starý dobrý HP... Smútim za ním dodnes :(
samael.35
Zdravim vsechny sympatizanty! Vecer jsem si pustila film az jsem u toho usnula ... Mam radost, ze muj pritel laptop je zase zivy! Nashledanou pri dalsich problemech, ktere pro vas jsou hracku, ale pro mne nocni mura! A jeste neco, nemohl by nekdo "zamknout" toto tema misto mne? Ja netusim, jak bych to mela udelat ... (8-( ... chtela jsem nakonec pridat veselou inkonku a ani to jsem nedokazala ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Kvě 2011 14:46) ---
Dokazala! Smajlik tam byl! (8-D
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Kvě 2011 14:46) ---
Dokazala! Smajlik tam byl! (8-D
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3496