Soubor CSO
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Soubor CSO
Tak jsem si starý blb asi naběhl.Stahoval jsem něco a po rozbalení mi to vyhodilo nějaký soubor CSO...Co to je?Na net jsem jen našel něco o PSP.Tak to asi na počítači nerozběhnu.Ono v tom torrentu nebylo nikde napsaný v čem to je.A ve složce byl RAR a tak jsem nevěděl co skrývá.K...a navíc tam bylo málo lidí..jsem to stahoval týden.
CIT:
DAX a CSO jsou kompriminacni soubory, ktere zmensi vase ISO (neco jako ZIP a RAR). Vetsina loaderu zvlada iso a cso. Na dax je uz potreba specialni loader a to
DAXZISO nebo DAXloader. Co se tyce komprese a dekomprese vse hrave zvladne utilitka, ktreou pouzivam ja. Link:http://rapidshare.de/files/22562482/Ciso_Utility_0.65.zip.html
Jo pak jsem taky podle Google zjistil,že
CSO=Česká společnost ornitologická 
DAX a CSO jsou kompriminacni soubory, ktere zmensi vase ISO (neco jako ZIP a RAR). Vetsina loaderu zvlada iso a cso. Na dax je uz potreba specialni loader a to
DAXZISO nebo DAXloader. Co se tyce komprese a dekomprese vse hrave zvladne utilitka, ktreou pouzivam ja. Link:http://rapidshare.de/files/22562482/Ciso_Utility_0.65.zip.html
Jo pak jsem taky podle Google zjistil,že

Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky,díky.Jestli to bude fungovat.S tou ornitol.společností jsem si taky všiml
A myslím ,že tam bylo víc organizací.Ovšem já to co ty nenašelAsi nemám ten správný čich.
Bohužel k té utilitce se jaksi nemůžu dostat,hlásí mě to ,že už byl soubor smazán pro delší nečinnost.Jak se přesně jmenuje,nebo nemohl by jsi ho poslat?Zatím budu hledat.

Nojo no.Snaha byla.Je pravda že mě také občas scházejí popisky nebo alespoň nějaké rozdělení na P2P.Torrenty už nejedu příjde mě jednoduší na programy dc.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4740
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58